Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Vad som är Black Butler Anime Cosplay

Published: lördag 24 september, 2016

 Black Butler anpassades från Mike Henry i Toboso Yana och som samma namn, var en film häxa regisserad av Kentaro Otani och Kei'ichi Sato, skrev av Wikipedia, och agerade av Hiro Mizushima, Ayame Goriki, Mizuki Yamamoto, Yuka och Takuro Ohno, var det också en spänning film och screenas på 2014/01/18 i Japan. Filmen berättar historien om Butler som heter Sebastian -Michaelis tar hand om 12-åriga aristokrat Ciel Phantomhive.


 Butler Sebastian (protraied av Hiro Mizushima) är en man som även karaktären är små dåligt, om kunskap, styrka, temperament, utseende och även alla aspekter är perfekta. Som en almight bulter, tillhör han den magiska biet familjen Vendome som har larges av företag, och omger den unga befälhavaren earl Huan Feng Qing xuan (protraied av Ayame Goriki) hela tiden. Qingxuan är en flicka som heter Xili, för tio år sedan, när hon ärvde earl, förseglade hon sin identitet som en kvinna av någon anledning, han alltid i ung man bilder av människor med en smärtsam sinne. Han är ofta motståndare till Sebastian, men de fortfarande skapade den enda och starkaste "master-slave" förhållande, och även använde liv att ta hand varandra. Å andra sidan, den magiska biet familjen som "Queen vakthund" roll från generation till generation, och personligen ta itu med lugg hemliga transaktioner som inte kan offentliggöras. en dag Qingquan och Sebastian fick drottningens kommandot och initiera att undersöka en ambassad tjänsteman om sanningen "serie mumifiering mystiska död händelse", varefter de fann den mystiska tarotkort i scenen. samtidigt, flickorna försvann händelsen ägde rum i staden efter varandra, polisen säkerhet utrikes presidium provinsiella katt kvarn Saneatsu (protraied av Kishitani Goro) beordrade hans underordnade Bustard Chak tretton (protraied av Yasuda), Matsumiya smart (protraied av Ono Extension Lang) för att spåra upp mördaren, och gradvis Bustard Chak låste de misstänkta i hemlighets magiska herre och tjänare. Universal butler Sebastian började kontinuerlig undersökning, äntligen hittat nyckeln till att knyta de två incidenter ledtråd "svart inbjudan" Cosplay, men bakom de svarta inbjudningar är en absolut kan inte fritt komma in förbjudna världen. För att fastställa sanningen, beslutade Qingquan att bryta sig in i okänt territorium, vad som hände sedan och hur den fruktansvärda skumma bakom det.

 Hiro Mizushima tänkte roll butler var perfekt, och kan inte avsluta det, så vägrade att protray för många gånger. För att övertala honom, övertalade regissören honom för många gånger, efter dem som de trodde ett sätt att be Mizushima att hjälpa manusförfattare Black Rock Mian och utforma manus så att han kan delta i produktionen, och fast att delta i ordinarie möte besättningen . Fram till manus närmar sig sitt slut, producent återinfördes show inbjudan till slut gick Mizushima att gå med, de tillbringade en och en halv år i tiden. Den ursprungliga utgivaren som en förutsättning att butler måste spelas av Hiro Mizushima. Producent föreslagit ändringar skede av tid berättelsen och bakgrund, utom Sebastian roller alla original. Men Charles Adonis bilden är för klassiska, så dess klassiska utseende är också utvidgas till Qingxuan. Mizushima tänkte att "fett djävul var verkligen konstigt", så för att nå målet om 50 kg kroppsvikt, började han viktminskningsprogram. Vidare, eftersom massor av actionscener, också fick han rigorös bekämpa utbildning.

 Producent Matsubase sant går ofta utomlands på grund av arbete, och därför hade hört de mest populära tre japanska serier är "One Piece" "Naruto" och "svart diakon" i utlandet och sedan fick idén att sätta komiska på skärmen. Hiro Mizushima involverade det en hel del, och även uppmanades att klippa ihop, är det värt att nämna att hans riktiga namn "KikoMo" också ingår i den förteckning över. Den levande version är alltid en otacksam sak, som vårfest Gala. Den kontroversiella live-version Black Butler släpptes slutligen, en japansk anime webbplats intervjuade den animerade versionen av Sebastian Daisuke, prisade han filmen och sade att filmen var tillräckligt bra, även en del "skryta" var för långt. Oavsett resultatet av spelfilm, kan det lägga till fler läsare för komiska Black Butler. Ursprungliga manga i Kina var hög popularitet med, också filmen var berörda av kinesiska nätanvändare. Box kontor prestanda var lite sunt, inte uppnå ett stort utbrott. Om rykte, ger den japanska filmen Yahoo plats en måttlig värdering av 3,45, kan det ses av budskapet om användarna är unlivable i fokus för berättelsen, inte uppsättningen av Sebastian inte matchar originalet. Black Butler är full av kontroverser, men den ändlösa ämnet gör fortfarande många unga människor väljer denna populära serietidning arbete från biografer.