Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Ao no Exorcist Kostymer

Blå exorcistkrafter (青の祓魔師(エクソシスト) Ao nr Ekusoshisuto?) är en manga skriven och illustrerad av Kazue Katō. manga har indelats i hoppar Square tidskriften genom Shueisha sedan april 2009, med enskilda kapitel samlas in i tio tankōbon volymer från 12 december, 2012. [ 1] handlingen kretsar kring Rin Okumura, en tonåring som upptäcker att han är son till Satan född ur en mänsklig kvinna och är arvtagare av Satans makt. När Satan dödar hans förmyndare, Rin beslutar sig för att bli en exorcistkrafter för att besegra hans father.


det var anpassad till en anime-tv-serie med A-1 Pictures under 2011 och anpassas till en anime film i december 2012. [ 2] Viz Media har licensierat manga för nordamerikanska produktion, med den första volymen släpptes 5 april, 2011.


kretsar handlingen kring Rin Okumura, en tonåring som har onormal styrka och uthållighet som, tillsammans med sin tvillingbror Yukio, tog Fadern shiro Fujimoto. En dag, Rin lär sig att han är son till Satan, den starkaste av alla demoner . Bevittnar shiro dör för att skydda honom, Rin slutar göra vad hans förmyndare bad honom att aldrig göra: rita in demonslaktandet blade Kurikara, som inskränker hans demoniska krafter, från dess skida. Från det ögonblicket Rin inte bara förvärvar permanent demoniska drag gillar huggtänder, spetsiga öron, fiery "horn" och en svans, utan makt att antända sig själv i den blåa flammor som kan förstöra nästan allt de touch.


på Fujimoto's funeral, Rin har ett möte med Fujimoto's vän Mephisto Pheles, som är enig med Rin:s önskan att bli en exorcistkrafter som hans förmyndare att bli starkare och att besegra Satan. Rin saboterar detektorn registrerar centralapparaten detektorn men testar på det prestigefyllda äkta Cross Academy, som faktiskt är den japanska grenen av en internationell organisation som arbetar för att skydda det mänskliga riket, Assiah, från onda andar och andra varelser från demonernas rike, Gehenna. Rin tar del i en särskild exorcistkrafter kurs, som är kända av endast ett fåtal mycket till hans förvåning finner han att hans bror Yukio är redan en rutinerad exorcistkrafter och kommer att vara en Hans teachers.