Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Katekyo Hitman Reborn KostymerHitman Reborn Ranbo 1 Cosplay Kostym
Skr1,233  Skr670
46% mindreÅterfödas!, känd i Japan som Katekyō Hitman Reborn! (家庭教師ヒットマンREBORN! Katekyō Hittoman Ribōn! ?, "Katekyō" är en kappsäck av Katei Kyōshi och översatt i hemmet handledare), är en japansk manga skriven och illustrerad av Akira Amano. Handlingen kretsar kring livet på en ung pojke vid namn Tsunayoshi Sawada, som finner ut att han är nästa i raden att bli chef för den mest mycket kraftfulla maffia organisation som heter Vongola, Vongola Familj. Som sådan Vongola de mest kraftfulla hitman, en pistolviftande spädbarn som heter Reborn, skickas till handledaren "Tsuna" på hur du blir en respektabel boss.


enskilda manga kapitel har indelats i Japan i Shueisha's Weekly Shōnen Jump från 4 april 2004 och avslutades 12 november 2012 och har publicerats i fyrtiotvå tankōbon volymer från 4 mars 2013. Viz Media licensierade serien för en engelsk version i Nordamerika, förkortar serien namn till återfödas!. En anime anpassning av serien av Artland utrymmas på TV Tokyo mellan 7 Oktober 2006 och 25 september 2010. Det har också varit olika tv-spel baserat på serien, samt två romaner skrevs Koyasu.


Reborn! har blivit en av de bäst säljande Weekly Shōnen Jump manga med flera av sina volymer blir top-säljare i Japan. [ 3] [ 4] recensenter från serien lovordade dess användning av komedi liksom formgivningar används för spädbarn tecken. [ 5] [ 6] De nämnde också att det har blivit mer våldsam eftersom volym 8, det har blivit en mer typisk shōnen-serien, lovade de intriger och fights.