Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Spiderman KostymerSpider-Girl Child / Teen kostym
Skr1,254  Skr601
52% mindre

Pink Spider Girl Småbarn / Barn Kostym
Skr1,157  Skr555
52% mindre

Black Cat Girl Child / Teen kostym
Skr1,296  Skr647
50% mindre


Spider-Man 3 Barn Kostym
Skr1,296  Skr647
50% mindreSpider-Man är en påhittad karaktär, en tecknad superhjälte som visas i serietidningar utgivna av Marvel Comics. i comics Spider-Man kallas ofta för "Spindelmannen", "favoritnätkastare", "vägg-crawler", eller "web-head". skapad av författaren-redaktör Stan Lee och författaren och tecknaren Steve Ditko, han dök upp i Amazing Fantasy nr 15 (augusti 1962). Lee och Ditko utformades den karaktär som ett särläkemedel som hans faster May och farbror Ben, och som tonåring, med att ta itu med den normala kamp av tonåren utöver en utklädda crimefighter. Spider-Man -skaparna gav honom super styrka och smidighet, förmågan att klamra sig fast vid de flesta ytor, skjuter spider-duk med handled-monterade enheter av sin egen uppfinning som han kallade "web-shooters", och reagera på fara fort med sin "spindel-känsla", ger honom att bekämpa hans foes.


när Spider-Man dök upp för första gången i början av 1960-talet, tonåringar i superhjälte serietidningar var vanligtvis nedklassade Den roll som medhjälpare till huvudpersonen. Spider-Man -serien spaden i marken genom att presentera Peter Parker, en teenage high school-elev och person bakom Spider-Man hemliga identitet som "self-tvångstankar med avslag, otillräcklighet, och ensamhet" unga läsare kunde relatera till skillnad från föregående teen hjältar som Bucky och Robin, Spider-Man inte gynnas av att vara den skyddsling av någon vuxen superhjälte mentorer som Captain America och Batman, och därmed var tvungen att lära sig att "med stor kraft måste det också stort ansvar" -en rad ingår i en textruta i sista rutan i den första Spider-Man -berättelsen, men senare retroaktivt tillskrivas hans förmyndare, sen farbror Ben.


Marvel har presenterat Spider-Man i flera tecknade serien, den första och mest långvariga som heter The Amazing Spider-Man . under åren, Peter Parker karaktär har utvecklats från blyga, töntiga high school-elev i oroliga men utgående college student, till att gifta sig high school lärare till, i det sena 2000-talet, en frilansande fotograf, hans mest typiska vuxen roll På 2010-talet han förenar Avengers, Fantastic Four, Marvels superhjälte flaggskepp lag. i december 2012 Peter Parker dog medan hans sinne var i kroppen av hans fiende Doctor Octopus och Doctor Octopus levde på insidan av Peter Parker's kropp som överlägsen .


Spider-Man Spider-Man är en av de mest populära och framgångsrika kommersiella superhjältar. [ 2] som Marvel's flaggskepp karaktär och företagets maskot, han har dykt upp i många former av media, inklusive flera animated och live-action-tv-shower, publicerade tidningen comic strips och en serie filmer med Tobey Maguire som "trevliga" hjälte i de tre första filmerna. Andrew Garfield har tagit över rollen som Spider-Man i en omstart av filmerna. Reeve Carney stjärnor som Spider-Man i 2010 Broadway musical Spider-Man : Stäng av mörker. Spider-Man 3 placeras på IGN's Top 100 Comic Book Heroes i all tid i 2011,