Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Code Geass Kostymer

Code Geass Anya Alstreim Cosplay Kostym
Skr1,251  Skr1,152
8% mindre


Code Geass Knight of Seven Cosplay Kostym
Skr1,108  Skr1,005
9% mindre

Code Geass Leila Malcal Cosplay Kostym
Skr1,429  Skr1,225
14% mindre
Code Geass: Lelouch av Rebellion (コードギアス 反逆のルルーシュ Kōdo Giasu: Hangyaku no Rurūshu), kallas ofta helt enkelt Code Geass, är en japansk anime-serie som skapats av Sunrise, som är regisserad av Gorō Taniguchi, och skrivs av Ichirō Ōkouchi, med ursprungliga figurdesign av manga författare klämma. i en alternativ framtid, serien fokuserar på hur de tidigare prince Lelouch Lamperouge erhåller ström kallas Geass och beslutar sig för att använda den för att utplåna den heliga Britannian Empire, en kejserlig monarki och en stormakt som har kunnat erövra olika länder.


Code Geass första körde i Japan på Mainichi Broadcasting System från 5 oktober 2006 till 28 juli 2007. Dess uppföljare serien, Code Geass: Lelouch av Rebellion R2 (コードギアス 反逆のルルーシュR2 Kōdo Giasu Hangyaku no Rurūshu Āru Tsū), körde på MBS och Tokyo Broadcasting System från 6 april, 2008 till 28 september 2008. serien har också anpassats till olika manga- och ljus romaner med före detta med olika alternativa scenarier från TV-serien. Bandai Entertainment även licensierade de flesta delar Från spelserien för Engelsk version i december 2007, dryfta de två TV-serie på Cartoon Network. De flesta manga och ljus romaner har också publicerats i Nordamerika av Bandai.


TV-anime-serien har mottagits väl i Japan, över en miljon och Blu-ray Disc volymer. Båda säsongerna har vunnit flera priser på Tokyo International Anime Fair, Animage Anime Grand Prix, och animationen Kobe händelse. kritiker har också fått beröm för sin stora publik överklagande samt de konflikter visas i bland huvudpersonerna och moraliska frågor presented.