Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Resident Evil Kostymer

Överlevnadsskräck video spel Resident Evil gjorde sin debut på PlayStation 1996, och portades senare till Sega Saturn. Det var en kritisk och kommersiell framgång, [ 3] vilket leder till att produktionen av två uppföljare, Resident Evil 2 i 1998 och Resident Evil 3: Nemesis i 1999, både för PlayStation. en port av Resident Evil 2 släpptes till Nintendo 64. Dessutom hamnar i alla tre släpptes för Windows. Det fjärde spelet i serien, Resident Evil Code: Veronica, utvecklades för den Sega Dreamcast och släpptes 2000, följt av hamnar på 2 och 3. Resident Evil Code: Veronica har senare släppts på nytt för Dreamcast i Japan i en uppdaterad form som Code: Veronica komplett, som inkluderade smärre förändringar, av vilka många kretsade kring berättelsen mellansekvenserna. Den uppdaterade versionen portades senare till PlayStation 2 och Nintendo GameCube under rubriken Code: Veronica X


trots tidigare meddelanden att nästa spel i serien skulle släppas för PlayStation 2, som resulterade i Skapandet av en närstående spelet heter Devil May Cry, seriens skapare och producenten Shinji Mikami beslutat att göra serien exklusivt för Nintendo GameCube. [ 4] De tre spelen i serien en nyversion av det första Resident Evil och förhistorien Resident Evil Zero, som båda släpptes 2002, såväl som Resident Evil 4-var alla släppta från början som GameCube exklusivt. Resident Evil 4 var senare släpps för Windows, PS2 och Wii. Dessutom GameCube fick hamnar i tidigare Resident Evil uppföljare. Trots detta avtal om ensamrätt mellan Capcom och Nintendo och Capcom släppt flera Resident Evil-spelen till PS2 som inte ansågs vara direkt sequels.


A trilogy av med Guncon-kontrollen passar ljuspistolsgenren känd som Gun Survivor series presenterad första person spel. Det första Resident Evil, släpptes 2000 för PlayStation och PC, men fått medelmåttiga recensioner. efterföljande spel, Resident Evil 2 Survivor Code: Veronica och Resident Evil: Dead Aim, klarat sig något bättre. [ 6] Dead Aim är faktiskt Den fjärde Gun Survivor spelet i Japan, med Gun Survivor 3 är Dino Crisis spin-off Dino Stalker. i en liknande anda Chronicles-serien har första person spel, om än på en räls sökväg. Resident Evil: Umbrella Chronicles släpptes 2007 till Nintendo Wii, med en uppföljning, Resident Evil: Darkside Chronicles släpptes 2009.


Resident Evil Outbreak är ett online-spel för PS2, som släpptes 2003, skildrar en rad av episodisk berättelserna i Raccoon City ligger under samma tidsperiod som Resident Evil 2 och 3. Det var den första i serien och den första överlevnadsskräckspelet som har kooperativt spelande och online-multiplayer stöd. Den följdes av en uppföljare, Resident Evil Outbreak File #2. Raccoon City är en metropol ligger i Arklay Mountains i Nordamerika som lockats till det dödliga T-viruset bröt ut och var följaktligen förstöras via en missil nuclear attack utfärdats av Förenta staternas regering. Staden serveras en viktig knutpunkt i seriens progression som en av de främsta katalysatorer Att paraplyet är missen som startpunkt för några av seriens mest anmärkningsvärda characters.


Resident Evil Gaiden är ett actionäventyr för Game Boy Color med ett rollspelsliknande stridssystem. Det har också varit flera downloadable mobila spel baserat på Resident Evil-serien i Japan. Vissa av dessa mobila spel har släppts i Nordamerika och Europa via T-Mobile. På Sonys presskonferens under E3 2009, tillkännagavs det att Resident Evil Portable skulle släppas för PlayStation Portable, beskrivs som en helt ny avdelning som utvecklas med "PSP Go i åtanke" och "helt annorlunda för en Resident Evil-spelet". Men, 2012, inte längre har tillkännagivits, och spelet anses ha varit cancelled.


i mars 2011, Capcom avslöjade third person shooter Resident Evil: Raccoon City, som är utvecklat av Slant Six Games till PlayStation 3, Xbox 360 och Microsoft Windows och släpptes i mars 2012. ett överlevnadsskräckspel för Det Nintendo 3DS, Resident Evil: avslöjanden, släpptes i februari 2012 och i oktober samma år, nästa numrerade post i den viktigaste serien Resident Evil 6 släpptes till blandade recensioner, [ 15] men entusiastisk förhandsboka försäljningar.


HD-samlingar släpptes HD hamnar i Resident Evil 4, Resident Evil: Code Veronica X, Resident Evil: Umbrella Chronicles, och Resident Evil: Darkside Chronicles.


på grund av den låga försäljningen av Resident Evil 6 framkom det på 31 januari att det är en hög sannolikhet för en omstart för serien kommer från en återkoppling från fans.