Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Guilty Crown Kostymer

Skyldig kronan (ギルティクラウン Giruti Kuraun?) är en 2011 japansk anime-tv-serie producerad av Production I. G som ventileras på Fuji TV noitaminA program block från oktober 2011. [ 1] handlingen kretsar kring Shu Ouma, en high school boy som oavsiktligt erhåller en förmåga kallas "kraften av Kings" som gör det möjligt för honom att rita ut objekt kallas "tomrum" från andra människor, han kastas sedan in i konflikten mellan en motståndsrörelse kallas, likbil som syftar till att återställa Japans oberoende från en kvasi-statlig organisation kallas GHQ. i den processen, Shu har att ta itu med den bördan hans förmåga lägger på sina axlar och den fruktansvärda hemlighet av sitt förflutna. i serien ingår delar av många olika genrer, mestadels bilder från science fantasy.


en manga anpassning har publicerats av Square Enix i sina månatliga Shōnen Gangan som inleddes i november 2011. En lampa romanen publicerades av Nitroplus rätt skyldig Kronan: prinsessan av Deadpool i april 2012. EN spin-off visual novel som heter skyldig Kronan: Lost jul var även Utvecklat av Nitroplus som kom buntat med 15 minuters original video animation (ÄGG) preliminärt heter skyldig Kronan: Lost Christmas.


kritiker rosade serien för dess fantastiska grafik och användning av känslomässiga climaxes, men det beskrivs som har svaga leder till dramatiska förändringar i plot.