Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Guilty Gear Kostymer


Guilty Gear Millia Rage Cosplay Kostym
Skr1,184  Skr555
53% mindre

Guilty Gear Beställ Sol Cosplay Kostym
Skr1,951  Skr925
53% mindre

Guilty Gear Bridget Blå Cosplay Kostym
Skr1,296  Skr601
54% mindre


Guilty Gear Sol Badguy Cosplay Kostym
Skr1,756  Skr832
53% mindre

Guilty Gear Chipp Zanuff Cosplay Kostym
Skr1,756  Skr740
58% mindre

Guilty Gear Bridget Red Cosplay Kostym
Skr1,296  Skr601
54% mindreDet första spelet i serien, Guilty Gear släpptes till PlayStation 1998. Den ursprungliga Guilty Gear var svåra och tunga metall estetik var unika för 2D-fighting spel genren, vilket ger en stark kontrast till föregångare som Darkstalkers och spåret på Kampen. i linje med blickar, musiken i det här spelet hade mestadels hårdrock och heavy metal låtar (i allmänhet ovanligt för bakgrundsmusik i fightingspel). Guilty Gear fått en del beröm från mainstream-spel, som GameSpot, [ 1] även om det inte gör mycket av en inverkan på tv-spel, i stället blivit något av en kultklassiker. Det finns en mobiltelefon port av detta spel som heter Guilty Gear Club.


frisläppandet av dess uppföljare Guilty Gear X på Dreamcast-konsolen under 2000 fått mycket mer uppmärksamhet med sin gameplay och mer detaljerad grafik. Guilty Gear X var en stor utveckling hoppa så det finns många nya figurer som inte finns med i det första spelet i serien. Det hade också en fördjupad och detaljerad berättelse läge Som följde på den första Guilty Gear spel. Vissa hyllades Guilty Gear X som god konkurrens för vardagens Street Fighter serien. Guilty Gear X var den första i serien som spawn många revisioner under Guilty Gear X namn. Till exempel kan en Japan-bara släpp, Guilty Gear X Plus, var också släpptes 2001, som fast olika gameplay inconsistencies.


Guilty Gear popularitet i Japan har fört ut stora mängder varor. i 2001, Arc System Works och Sony Music släpps drama-cd-skivor att fylla ut spelets berättelse i detalj. Dessa drama-cd-skivor med berättarröst och röstskådespeleri av samma röstskådespelare från spelet. illustration böcker även släpptes, innehållande framställning konstverk och osedda art av Daisuke Ishiwatari.


2001 Sammy släppt bärbar versioner av Guilty Gear-serien för WonderSwan: Guilty Gear Petit, och dess uppföljare Guilty Gear Petit 2 (senare under samma år). De följt samma story av den tidigare Guilty Gear X titel. Dessa spel var bara Finns i Japan.


i 2002, Guilty Gear XX (även känd som Guilty Gear X2 i Nordamerika) släpptes. Denna avdelning gynnat enskilda berättelser om varje karaktär och förbättrade combo-systemet. Detta var snart följt av Guilty Gear XX #Reload (uttalas "skarpa Reload" ), som behandlade ett antal gameplay obalanser i XX och ändrade båda nivåerna och avståndet mellan tecken, läggs en ny karaktär rättsliga för användning i turneringar, och förde serien online för första gången med Xbox Live. Guilty Gear XX avdelning har haft den mest revisioner med 5 andra titlar, Guilty Gear XX Accent Core Plus R (2012) är det mest recent.


2004, Guilty Gear Isuka ( "Isuka" enligt crossbill i japanska, och som representerar det sätt två svärd sammandrabbning) släpptes, med upp till fyra spelare samtidigt spelande, en sida-bläddra läget kallas "Överdoseringsläge", en anpassningsbar version av en av figurerna, en ny spelbar figur, och diverse andra tillägg. Denna avdelning gjorde Inte bära en XX i sitt namn, vilket gör detta till en original Guilty Gear spel, inte en revision.


2009 Arc System Works släpps Guilty Gear 2: ouvertyr för Xbox 360, som bryter bort från fightingspelen som spelar som en hybrid mellan ett strategispel i realtid och ett okomplicerat -


som ett resultat av att förlora rättigheterna till serien för att Sega, [ 2] Arc System Works utvecklade BlazBlue: Calamity Trigger, det första spelet i BlazBlue-serien som en andlig efterträdare och en "omstart" av serien. Många av de karaktärer, teman och spelelement av leken parallellt i den Guilty Gear-serien. i maj 2011, Arc System Works återtagit rättigheterna till Guilty Gear. [ 3] och släpps Pro bygel! Guilty Gear tangens! i juni samma år.