Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Star Wars KostymerStar Wars Finn Leather Jacka Affär
Skr2,930  Skr938
68% mindre


Star Wars Rey Cosplay Karneval Kläder
Skr2,841  Skr909
68% mindreStar Wars Han Solo Adult kostym
Skr1,616  Skr786
51% mindre

Star Wars Sexy Amidala Adult kostym
Skr1,895  Skr878
54% mindre

Star Wars Jawa Vuxen Kostym
Skr2,090  Skr1,017
51% mindre


Star Wars Anakin Skywalker Vuxen Kostym
Skr1,895  Skr888
53% mindre

Star Wars Yoda Deluxe Adult kostym
Skr2,313  Skr1,156
50% mindre

Jabba The Hutt Uppblåsbara Adult kostym
Skr2,494  Skr1,248
50% mindreStar Wars är en amerikansk epic space opera franchise centrerat på en film-serien skapad av George Lucas. Filmen serien har innehållit en omfattande material franchise kallas den expanderade Universum bland annat böcker, tv-serier, dator och tv-spel och serietidningar. Dessa tillägg till de två film trilogierna har medfört en betydande utveckling av seriens fiktiva universum. Dessa material förvaras på franchise aktiv under tiden mellan filmen trilogierna. serien skildrar en galax beskrivs som långt, långt borta i det avlägsna förgånget, och det ofta porträtteras Jedi som en representation av bra, i konflikt med hämnd, deras onda motsvarighet. sina favoritvapen, lasersvärd, är allmänt erkända i populärkulturen. Den fiktiva universum innehåller också många teman, särskilt influenser av filosofi och religion.


den första filmen i serien släpptes den 25 maj 1977, under titeln Star Wars, 20th Century Fox, och blev en internationell populärkultur fenomenet, följt av två uppföljare, som släpptes med tre års mellanrum. sexton år efter premiären I trilogin den slutliga filmen, den första i en ny förtrilogin med filmerna släpptes. De tre förhistoria filmer även släpptes på tre år, med den sista filmen i trilogin släpps den 19 maj 2005. i oktober 2012, Walt Disney Company förvärvade Lucasfilm för $4,05 miljarder och tillkännagav att man skulle producera tre nya filmer, med den första filmen, Star Wars Episode VII, planerat att släppas i 2015. [ 1] 20th Century Fox fortfarande behåller rätten att distribuera till de två första Star Wars trilogierna, som äger permanenta rättigheter för den ursprungliga filmen Episod IV: Stjärnornas krig, medan rättigheterna till Episod I-III, V och VI till och med maj 2020.


reaktioner till den ursprungliga trilogin var överlag positiv, med den sista filmen anses vara den svagaste, medan förtrilogin fått en mer blandad reaktion, med de flesta av de lovord som för den slutliga filmen, enligt de flesta recension aggregator webbplatser. Alla sex av de största filmerna i serien var också nominerad för eller vann Academy Awards. De viktigaste filmer har varit box office framgångar, med det övergripande box office intäkter genereras av Star Wars-filmerna (inklusive den teatraliska Star Wars: The Clone Wars) på totalt $4,38 miljarder kronor, [ 3] vilket gör det till det fjärde största kassasuccé film serien. framgången har också lett till flera nyutgåvorna av teatrar för series.