Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

One Piece Kostymer

Ett stycke (ワンピース Wan Pīsu) är en japansk manga shōnen-serie skriven och illustrerad av Eiichiro Oda. Den har indelats i Weekly Shōnen Jump sedan 4 augusti, 1997; de enskilda kapitlen presenteras i tankōbon volymer av Shueisha, med den första utgivna på 24 December, 1997, och den 70:e volymen släpptes i mars 2013. Ett stycke följer adventures of Monkey D. Luffy, en ung pojke vars kropp vinster de egenskaper hos gummi efter oavsiktligt äter djävulen frukt, och hans olika bemanning av pirater, som heter den halm Hat pirater. Luffy utforskar havet i jakt på världens ultimata skatten kallas en bit för att kunna bli nästa Pirate King.


kapitlen har anpassats till ett original video animation (ÄGG) som produceras av Production I. G i 1998, och en anime-serie producerad av Toei Animation, som började sända i Japan i 1999. Sedan dess har den fortfarande pågående serie har berört 600 episoder. Dessutom Toei har utvecklat elva animerade långfilmer, ett ägg, och fem tv Specials. Flera företag har utvecklat olika typer av marknadsföring som en trading card game, och ett stort antal video spel. ** innefattar


manga serien var licensierad för en engelsk version i Nordamerika av Viz Media, i Förenade kungariket genom Gollancz Manga, och i Australien och Nya Zeeland med galningen underhållning. Den anime-serien har varit licensierad av Funimation underhållning för en engelskspråkig version i Nordamerika, även om serien ursprungligen licensieras och distribueras av 4Kids Entertainment.