Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Inu x Boku SS Kostymer

Inu × Boku SS (妖狐×僕SS inu Boku Shīkuretto Sābisu, tänd. Hunden och JAG Secret Service), även känd som Youko x Boku, är en japansk manga serie skriven och illustrerad av kakao Fujiwara. En anime-anpassning av David produktion utrymmas i Japan mellan januari och mars 2012. [ 1] animen har varit licensierad av Sentai Filmworks för streaming och home video version i Nordamerika. [ 2]


De Maison de Ayakashi (メゾン・ド・章樫 Mezon göra Ayakashi), bättre känd som Ayakashikan (妖館), är en hög säkerhet lägenhet byggnad där människor med demon förfäder eller youkai, bor, var bevakad av den egna säkerhetstjänsten livvakt. EN youkai flickan Ririchiyo Shirakiin flyttar in i Ayakashikan hoppas på lite lugn och ro istället, hon finner sig själv med service av hemlig agent, Miketsukami Sōshi.


De första fyra volymer manga är en prologue. i slutet av volym fyra, en fiende besitter Karuta, lämnar henne i koma i flera månader, och använder andra Youkai att attackera andra bosatta i Maison de Ayakashi. På grund av detta, nästan varje medlem av skådisarna dödas. Del 2 sker 23 år senare, när de dödade är reincarnated.