Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Black Butler Kostymer


Black Butler Joker Cosplay Kostym Karneval
Skr1,608  Skr1,099
32% mindre
Black Butler (黒執事 Kuroshitsuji?) är en manga skriven och illustrerad av Yana Toboso. Sedan sin debut den 16 september, 2006, har det varit serie i Square Enix manga shōnen magazine månatliga GFantasy.


serien följer Sebastian Michaelis, en demonisk butler som är bunden av en övernaturlig kontrakt att servera Ciel Phantomhive, tretton år gamla chef Phantomhive adliga och business-savvy ägare Funtom företag, en leksak tillverkare. i retur, när Sebastian har hjälpt Ciel avsluta alla sina uppgifter, inklusive hämnas hans föräldrars död, Sebastian kommer att vara tillåtet att konsumera sin själ. Det var meddelade i juli 2008 att en anime-anpassning, regisserad av Toshiya Shinohara och producerats av A-1 Pictures, förväntades. Den hade premiär i oktober 2008, och har sedan avslutades med 24 episoder. Den andra säsongen presenteras i 2010 spänner över 12 episoder med två nya huvudpersonerna, Alois Trancy och Claude vilken dr. Faust. serien har varit licensierad av Yen Press i Nordamerika och publiceras i Yen Plus" Augusti 2009 fråga För tidskriftens första anniversary.


bara ett stenkast från London ligger herrgården av framstående Phantomhive grevevärdighet och dess unge herre, Ciel Phantomhive. natten till Ciel Phantomhive's tionde födelsedag, en brand svept sin herrgård. pojken saknade för en månad innan det är dags att återvända med en mystisk svart pläterad butler, Sebastian Michaelis. till andra, verkar det som om butler är helt enkelt den bästa på sitt hantverk, från föregripa hans unge herres måste genomföra dem efter bästa förmåga. Lite vet de tjänare, är faktiskt en demon som hade ingått ett avtal med Ciel, lovande pojken för att hjälpa honom att uppnå revenge på pyromaner i utbyte mot hans själ. Sebastian Michaelis, en ovanligt lojal butler, är någonsin på Ciel's sida, redo att utföra hans unge herre önskemål. Som drottningens vakt hund och ständiga överst på den brittiska underworld, den unga pojken måste möta flera svårigheter längs vägen. Black Butler är inställd i den viktorianska eran, och Medför en typisk vältalighet sin tid.