Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Star Trek Kostymer
Star Trek Svart Vuxen undertröja
Skr1,254  Skr601
52% mindreStar Trek Secret Wishes Blue Dress
Skr1,115  Skr555
50% mindre
Star Trek är en amerikansk science fiction-underhållning spelserie skapad av Gene Roddenberry och är för närvarande under ägandet av CBS och Paramount. Star Trek: The Original Series och dess live-TV sidoprogram, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager och Star Trek: Enterprise samt Star Trek filmen göra upp den huvudsakliga canon. Det har också varit Star Trek: Den animerade Series.


västernfilmer som vagn tåg, tillsammans med Horatio Neslon vägen Hornblower romaner och Gullivers resor, inspirerad Roddenberry när han skapade den första Star Trek. Det följt det interstellära äventyr av James T. Kirk och besättningen på ett fartyg utforskning av en 23-talet galactic United Federation of Planets" - Starship Enterprise. Den första serien, som nu kallas "den ursprungliga serien", gjorde sin debut 1966 och körde för tre säsonger på NBC. Dessa äventyr fortsätter i det kortlivade Star Trek: The Animated Series och sex långfilmer. Fyra spin-off tv-serie Så småningom bildas: Star Trek: The Next Generation, följt av besättningen på en ny Starship Enterprise som ett sekel efter den ursprungliga serien, Star Trek: Deep Space Nine och Star Trek: Voyager


, samtida med nästa generation, och Star Trek: Enterprise, som innan den ursprungliga serien, i början av mänskliga interstellära resor. ytterligare fyra nästa generations spelfilmer producerades i 2009 är förhistorien till den ursprungliga serien (i en alternativ tidslinje) Star Trek presenterar en ny rollbesättning porträttera yngre versioner av besättningen från den ursprungliga företag släpptes en uppföljare till denna film, Star Trek i mörkret, hade premiär den 16 maj, 2013.


Star Trek har varit en kultklassiker fenomen i årtionden. älskar den serien kallas Trekkies eller bergsvandrare. serien spänner över ett brett spektrum av spin-off inklusive spel, figurines, romaner, leksaker och serietidningar. Star Trek hade ett tema attraktion i Las Vegas som öppnade 1998 och avslutades i september 2008. minst två museum utställningar av rekvisita res Världen. serien har även en egen fullfjädrad konstruerade språk, Klingon. Flera parodier har gjorts av Star Trek och dess fans, trots att Star Trek avsnitt på TV, och flera fläktar productions har producerats i att void.


Star Trek är noterat för dess inflytande på världen utanför science fiction-. Den har nämnts som en inspiration för flera tekniska uppfinningar såsom mobiltelefon övrigt visa sina progressiva medborgerliga rättigheter ståndpunkter. Den ursprungliga serien ingår en av tv:s första kastar flera raser, och den första tv-inter-ras kiss. Star Trek referenser finns i hela populärkulturen från filmer som ubåten thriller Crimson Tide till den tecknade serien South Park.