Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

FAQ

Hjälp Center

FAQ


Q: Kan leveransadress vara annorlunda än faktureringsadress

A: Ja, kan vi ta emot beställningar som fakturerings-och leveransadress är annorlunda. Kunderna kan beställa direkt på sajten.


Q: Hur kan jag avbryta en order

A: Om du inte vill att den ordning som du gör, måste du kontakta oss inom 12 timmar efter beställning. Så att vi kan göra för dig innan beställningen har skickats ut.


Q: Vad händer när jag lägger ordern

A:. När det så kommer du att få en omedelbar orderbekräftelse tillsammans med en allt beställningens uppgifter


Q: När får jag beställt produkten

A:. Den genomsnittliga sändningstiden för din beställning är 5 till 8 affärsdagar, vi brukar skickas ut inom 12 - 36 timmar efter beställningar


Q: var Ordern avbryts. Vad händer nu?

A: Om du inte har fått någon bekräftelse från oss via e-post, vänligen kontakta oss, om din beställning doesnot gå igenom, är det misslyckas, kan du gå till webbplatsen för att ordna , tidigare beställningar är ogiltiga automatiskt.


Q: Mitt kort accepteras inte som betalningsmetod, även om det utfärdats i någon av de ovan nämnda internationella organisationer. Varför?

A: Skälen för ett avslag kan vara: Otillräckliga medel - det är nödvändigt att debitera ditt konto eller för att förlänga nuvarande kreditgräns, Ditt kort är på en "svart lista" - det rapporteras som stjäls, förloras eller blockeras av kortinnehavaren, Kortutgivare inte tillåter e-handelstransaktioner - utfärdande banken måste kontaktas och uppmanas att aktivera denna tjänst. Naturligtvis kan detta kontrolleras även när kunden väljer en viss typ av kort, eftersom det finns några banker som inte tillåter denna typ av transaktioner, Kortet utfärdande banken inte kunde kontaktas och de definierade "stand-in" gränser gör inte tillåta e-handelstransaktioner eller det finns ett visst högsta värde av transaktionen. Du måste ringa din linje bankstöd med hjälp av numren tryckta på baksidan av ditt kreditkort / betalkort. Ditt kort utfärdande banken är den enda plats där realistisk information om affären incidenten kan hittas.


Q:Är mina kreditkortsuppgifter hålla på hemsidan tjänsten

A: Nej! För kort som utfärdas enligt MasterCard, VISA etc, är kortinformation bearbetas direkt av bankens system, varvid alla transaktioner dataflöde säkras med den senaste tekniken som finns tillgänglig. För kort som utfärdats enligt andra organisationer, är denna information krypteras med egenutvecklade krypteringsalgoritmer, och lagras på miljöer utan någon online eller fjärråtkomst. Information hålls endast för den tid som krävs i fall kortinnehavaren begär en återbetalning.


Q: Måste jag betala skatt

A: Nej, vi markerar alla paket som gåva / prov en, kunder donot behöver betala för det. I den osannolika händelse att kunderna är skyldiga att betala för det, kommer vi att betala för det unpon att kvitto på skatt faktura.


Q: Vad valutor är acceptabla

A: Den accepterade fakturering är Euro, USD, Brith pund, AUD, CAD etc.


Q: Hur säker är online transaktion

A: Samtliga transaktioner är gjorda med hjälp av en SSL-anslutning (128 bytes) som tillhandahålls av Verisign. De data som skickas från din webbläsare till våra servrar krypteras alltid De data som skickas från din webbläsare till våra servrar är alltid krypterad. Alla våra servrar är certifierade Hacker Safe och skannas dagligen av ScanAlert för kända sårbarheter. Dessutom vår webbplats inte lagrar någon kreditkort känslig information.


Q: Är min personliga information säker

A:. Ja, förutsatt att informationen kommer endast att användas för att göra juridiska handlingar som rör transaktionen och för leverans