Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Batman Kostymer


Batman & Joker Dark Knight Cosplay
Skr3,752  Skr1,201
68% mindre


Batman Cosplay Karneval Kläder Super Center
Skr13,293  Skr4,254
68% mindre


Robin Infant Kostym
Skr1,157  Skr555
52% mindre


Batman Småbarn Kostym
Skr1,254  Skr601
52% mindre

yaofeng Template testet
Skr906  Skr555
39% mindre

Batgirl Barn Kostym
Skr1,254  Skr601
52% mindre

Batgirl Haklapp Newborn Dräkt
Skr906  Skr462
49% mindre


Batman Haklapp Newborn Dräkt
Skr906  Skr462
49% mindre

Rosa Batgirl Barn Kostym
Skr1,254  Skr601
52% mindre

Robin Tween Kostym
Skr1,254  Skr601
52% mindre


Batman Infant Kostym
Skr1,157  Skr555
52% mindreBatman är en påhittad karaktär, en tecknad superhjälte som återfinns i serietidningar publicerade av DC Comics. Batman har skapats av konstnären Bob Kane och författaren Bill Finger och dök upp för första gången i Detective Comics #27 (maj 1939). ursprungligen "Bat-Man " och fortfarande som "Batman", karaktär är dessutom känd som "den maskerade hämnaren", "the Dark Knight" [ 4] och "världens bästa detektiv", bland andra titles.


Batmans hemliga identitet är Bruce Wayne, en amerikansk miljardär playboy, industrimän, och filantropen. Ha bevittnat mordet på sina föräldrar som barn, han svor att hämnas på brottslingar, ed härdat glas med högre ideal om rättvisa. Wayne tåg själv både fysiskt och intellektuellt och ikläder sig en bat-themed dräkt för att bekämpa brottsligheten. [ 5] Batman fungerar i det fiktiva Gotham City, biträdd av olika karaktärer inklusive hans brottsbekämpning partner, Robin, hans butler Alfred en gnutta förnuft skulle, polischef Jim Gordon Och ibland hjältinnan Batgirl. Han kämpar ett sortiment av skurkar, kallas ofta för "rogues gallery," som innehåller The Joker, the Penguin, The Riddler, Two-Face , Ra's Al Ghul och Scarecrow, Poison Ivy, och Catwoman, bland annat. Till skillnad från de flesta superhjältar, han inte har några superkrafter, och han använder sig av intellekt, detektiv som kompetens, vetenskap och teknik, rikedom, fysiska förmågor, martial konstkompetens, en okuvlig vilja, rädsla, samt skrämselkampanjer i hans ständiga krig på crime.


Batman blev en mycket populär karaktär snart efter sin inledning och fick sin egen serietidning titel, Batman, 1940. Som i decennier hade sminkat på, olika tolkningar av den karaktär uppstått. slutet av 1960-talet Batman tv-serien används ett camp estetiska som fortsatte att vara associerade med tecknet för år efter showen avslutades. Olika skapare arbetat för att återställa karaktär till sitt mörka rötter, med varierande resultat. Det komiska böcker i den här mörka skede kulminerade i den hyllade miniserie 1986 The Dark Knight Returns, av Frank Miller Samt Batman: döda skämt av Alan Moore och Arkham Asylum: en allvarlig House på allvarliga jord, bland annat de övergripande framgång av Warner Bros. " live-action Batman filmerna har också bidragit till att bibehålla allmänhetens intresse i frågetecknets plats.


en kulturell ikon, Batman har varit licensierade och anpassas till en mängd olika material, från radio till tv och film, och visas på en mängd olika varor säljs över hela världen, såsom leksaker och tv-spel. De karaktär har också förbryllad över psykiater med många försöker förstå karaktärens psyke och hans ego i samhället. i maj 2011, Batman placeras andra på IGN's Top 100 Comic Book Heroes, efter Superman. Empire magazine också honom andra i deras 50 största Seriefigurer i alla tid.