Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Naruto Shippuden animeserie och är uppföljaren till serien Narut

Published: onsdag 19 april, 2017  Anime inleddes den 15 februari 2007 japanska TV-kanalen Tokyo, som byggdes på Naruto manga och startade från tjugoåttonde volym. Den innehåller följande delar av berättelsen: räddning Kasakaji: sjunde laget börjar att utföra räddnings Gaara Naruto Kasakaji V vän hand Akatsuki uppdrag, speciellt medlemmar Dedira och Sasori.

Sasuke och Sai: säga om min kollega Naruto Sasuke laget (gamla lagkamrat) och Sai (en ny partner från den ursprungliga Anbu) .althani tio skydds ninja (endast anime delen): Den berättar minnen av Asuma Sarutobi som en av beskyddare av feodala feodala staten eld. Hidan och Kakazho: säger flera lag slåss Konoha till Akatsuki medlemmar i kriminella Hidan och Kakazho och dödade tränare Asuma Sarutobi.Three svans (anime endast delvis): monster tre-tailed många av de befogenheter verkade som Konoha och Oorushimaro Naruto Costumes och Akatsuki, så småningom lyckats fånga den av dess medlemmar Dedira och Tobi.oiqal jagar Sasuke också av ett team bestående av Naruto Konoha, Sakura, Sai, Chino och Hinata och Kiba har Okammaru hund under ledning av Kakashi och Yamato till Aatachi. I denna del, Sasuke dödar sin bror Itachi som hämnd för Oochiha.


Tsuchigomo Kengjitsu (en del av endast animen) säger värd för svansar Style svans Outakata och hans berättelse med en flicka som heter Huhtaro stil berövas sin has.Jiraiya: dödade Jiraiya från Akatsuki Payne befälhavare på ett uppdrag Jiraiya smyga in dolda regn by att samla information om Akatsuki och dess ledare. Tillstånd: berättar om invasionen av ledaren för Akatsuki mellan honom och Conan att förstöra Konoha och för sin egen Naruto och slåss med tall där han besegrades av Naruto hjälp av stil och NSK och med hjälp av berget grodan Miobuku.History Konoha (en del av endast animen).

Fem Kaga toppmöte: ett möte med ledaren för byn dolda molnet Rakaji att diskutera den nuvarande situationen i världen av ninja och stoppa Akatsuki.

   Äventyr i havet (del av anime endast): Den berättar om en resa Naruto och hans kolleger ninja Konoha till isolerade ö där han greps och kidnappade Jenechuraki YAMATO av Kabuto.

Jenechuraki: Efter toppmötet och krigsförklaringen, Kaga Naruto lås och Keller B beslutade min bror, på ön för att hindra fienden från gripandet.