Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Pirates of Carribean Kostymer

Att kontrollera världshaven, Lord Cutler Beckett dödar någon är associerade med piratkopiering och använder Davy Jones och förstör alla piratskepp på haven. dömda fångarna sjunger "Kran färger" för att tvinga de nio pirat stormän att kalla på Shipwreck Cove, men sen Captain Jack Sparrow, pirat herren i Västindien, aldrig utnämnt en efterträdare. kapten Barbossa avledningar, Elizabeth, Tia Dalma och besättningen på Black Pearl för att rädda Jack från Davy Jones's Locker. Sao Feng, pirat herren i Sydkinesiska havet, besitter en karta till Locker kallas "Navigation Charts". Att köpslå med Feng för Pearl i utbyte mot Sparrow, så kommer kan rädda sin far från Davy Jones fartyg, de flygande Dutchman.


under tiden, Davy Jones förstör flera piratskepp och lämnar inga överlevande. Detta leder till Beckett står inför Jones att tillkännage sitt beslut att placera bröstet av Davy Jones ombord på hans fartyg och placera Royal Marines för att skydda den under ledning av Amiral James Norrington.


besättningens resor i skåp och Hämtar Sparrow. som söker en flyktväg, döda själar flyter förbi, även Elizabeth's pappa Weatherby Swann. Tia Dalma avslöjar att Davy Jones utsågs av Calypso, hans älskare och gudinna över havet, till färjan de döda till den nästa världen; i gengäld Jones kan steg på mark för en dag var tio år när hon misslyckades med att möta honom, övergav han sin plikt och omvandlas till en monster.