Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Gundam Seed Kostymer


Cagalli Uniform Dräkt från Gundam Seed
Skr1,672  Skr647
61% mindre


Cagalli Wedding Dress från Gundam Seed
Skr1,672  Skr555
67% mindre

Lyzak Kostym Uniform från Gundam Seed
Skr1,561  Skr601
61% mindreMobile Suit Gundam SEED (機動戦士ガンダムSEED (シード) Kidō Senshi Gandamu Shīdo?) är en anime-serien utvecklat av soluppgången och regisserad av Mitsuo Fukudas. Som med andra serier från Gundam serien Gundam SEED äger rum i en parallell tidslinje, i detta fall den kosmiska eran, den första att göra det. i denna era har mänskligheten utvecklats till två underarter: helt enkelt naturbegåvningar, som bor på jorden och samordnare, genetiskt förbättrade människor klarar av att stå emot de påfrestningar som utrymme som bebor orbital kolonier. handlingen kretsar kring en ung Handläggare Kira Yamato som blir inblandade i kriget mellan de två lopp efter en neutral plats koloni är invaderat av Coordinators.


tv-serien sändes i Japan mellan 2002 och 2003 på Tokyo Broadcasting System och Mainichi Broadcasting System nätverk. serien spawned tre samlingar filmer och anpassades till en manga samt olika romaner. en uppföljare serien Mobile Suit Gundam SEED Destiny följt 2004. Olika typer av marknadsföring har också släppts, inklusive modeller, soundtracks och videospel. Gundam SEED var licensierat av Bandai Entertainment för sändning i Nordamerika, och började sändas i USA och Kanada 2004 och 2005 respektive. filmerna och uppföljaren var också licensieras av Bandai. manga och lätta romaner samt spin-off-serien, Mobile Suit Gundam SEED vilse, var också licensieras. Ett antal tv-spel även släpptes i Nordamerika America.


Mobile Suit Gundam SEED var populära hos publiken i Japan, vunnit ett flertal priser, med hög försäljning av både serier och musik. tecknet utveckling och animation har fått beröm, men likheterna med tidigare Gundam-serien har ritat båda jämförelser och kritik från Gundam fans.