Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

The Wizard of Oz Kostymer


Trollkarlen från Oz Tinman Vuxen Kostym
Skr2,090  Skr1,063
49% mindre

Wizard of Oz Dorothy Girl Adult
Skr1,324  Skr647
51% mindre


Wizard of Oz Dorothy Teen Kostym
Skr1,324  Skr647
51% mindre

Munchkin Coroneren Adult kostym
Skr1,812  Skr925
49% mindre


Trollkarlen från Oz Glinda Vuxen Kostym
Skr2,508  Skr1,202
52% mindre


Wizard of Oz Munchkin Kid Adult kostym
Skr1,672  Skr786
53% mindre1905 Kansas, Oscar "Oz" Diggs fungerar som en liten tid trollkarl i en resande cirkus. Som en storm närmar sig, circus elefantungar lär sig Oscar har varit nära med sin hustru och går att attackera honom. Oscar rinner ut i en luftballong, men sugs in i en tornado som tar honom till landet Oz. Det häxan Theodora anser honom vara en guide profeterade att störta den onda häxan som dödade Kungen av Oz. På väg till Emerald City, Oscar flirtar med Theodora, som förälskar sig i honom, som vill vara hans drottning när han regler Oz. De stöter på den flygande apa Finley, som lovar ett liv skuld till Oscar när han räddar Finley från en lion.


når den Emerald City, Oscar uppfyller Theodora's syster Evanora, som är skeptisk till Oscar som är förutbestämd frälsare. Evanora berättar Oscar att den onda häxan bor i mörka skogen och kan avlivas genom att förstöra hennes wand, källan till hennes befogenheter. Oscar och Finley får sällskap på väg till Skogen av Kina flicka, en ung, living doll kina vars hem och familj förstördes av den onda häxan. De tre nå skogen och, när du hämtar trollstaven, upptäck den "onde Häxan" som Glinda den goda häxan, som berättar dem Evanora är den sanna Wicked Witch. Evanora ser detta med hennes kristallkula och manipuleras Theodora mot Oscar av magiskt skapa en kopia av den musik du Oscar hade tidigare givit Theodora (liksom alla andra kvinna han någonsin träffat) och också genom att visa Theodora en bild av Oscar med Glinda och sade: "han försöker domstolen alla tre häxor. Hon erbjuder den absolut senaste racingbilarna Theodora en magisk apple hon lovar att ta bort hennes hjärtesorg. Theodora bett i det, inser för sent att Evanora sanna Wicked Witch alla tillsammans, och förvandlas till en heartless, grön-flåde Wicked Witch som apple gör hennes hjärta att shrivel och die.


Glinda tar Oscar's grupp till hennes domän i Oz att undkomma mörka drottningen Evanora's armé av Winkies och flygande babianer längs hon gravplundrarskrået Oscar Hon vet att han är verkligen inte en guide, men hon har fortfarande inte anser att hon fortfarande kan hjälpa dem stoppa Evanora, och ger honom en "armé" av Quadlings korgflätare, och känna ogillande inför att göra det. Theodora träder Glinda domänen och argt avslöjar hennes nya, hemska utseende till Oscar innan hotar att döda henne och hennes allierade med Emerald City är väl förberedda armé. Oscar förtvivlan att hennes armé kan inte besegra den onda häxor, men efter Kina berättar flickan om de utnyttjar sin hjälte Thomas Edison, han inser de kan bekämpa med prestidigitation.


Glinda och hennes motiv montera en fingerad attack på den onda häxor" slott med hjälp av en automatiserad armé av scarecrows blanketed av tjock dimma. Den onda häxor luras skickar sina flygande babianer längs genom en vallmo som placerar babianer längs sova. Men två babianer längs lyckas fånga Glinda, som är fört till stadens torg och enchained. Under tiden, Oscar infiltrerar Emerald City med sina allierade, endast till synes övergivna dem i en luftballong laddad med konungens guld, Theodora som förstör med en fireball. Oscar sedan hemlighet visar sig hans vänner, med fejka sin död. Oscar använder en dold rök maskin och bild projektorn att presentera en jättelik, holografisk bild av hans ansikte som hans "riktiga" form, och ett fyrverkeri till attack och skrämma de onda häxor. Evanora förskräckligt döljer i sitt slott medan Theodora huvudmisstänkta på hennes kvast kan inte skada de "invincible" guide, Oscar säger Theodora är välkommen tillbaka om hon hittar bra i hennes hjärta igen. Glinda är befriat från Kina flicka och besegrar Evanora, förstöra de ogudaktiga häxans emerald halsband som döljer hennes sanna, crone utseende. De bannlyst Evanora utförs av av de två återstående flygande baboons.


filmen avslutas med Oscar, nu konungen av Oz, med hjälp av sin projektor för att upprätthålla den övertygelse han fortfarande är en mäktig frälsare och håller medborgarna i Oz förenade mot den onda häxor. Han presenterar också presenter till sina vänner: Master Tinker, som hjälpte till att forma hans maskiner, får Oscar's camping-verktyget vagntåget viker sig; Knuck, Grinig Munchkin herald och bundsförvant Glinda, tar emot en mask med en smiley face, lidande Finley får Oscar's vänskap, och Kina flicka accepterar hennes vänner som hennes nya familj. Slutligen, Oscar tar Glinda bakom gardiner av hans projektor och kyssar her.