Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Gintama Kostymer

Gintama Kagura kimono Cosplay Kostym
Skr1,697  Skr1,219
28% mindre

Gin fordonshistoria (銀魂 Gintama, tänd. "Silver Soul" ), även känd som Gintama, är en japansk manga skriven och illustrerad av skrevs Sorachi och seriekodade, börjar den 8 december 2003 i Shueisha's Weekly Shōnen Jump. Ställ in i en Edo som har erövrat av utomjordingar som heter Amanto, handlingen följer livet för samurai Gintoki Sakata, som arbetar som frilansare tillsammans med hans vänner Shinpachi Shimura och Kagura för att betala de månatliga hyra. Sorachi lagt till science fiction-inställning för att utveckla karaktärer till sin smak efter hans redaktör föreslår att en historisk series.


De manga har varit licensierad av Viz Media i Nordamerika. Förutom att publicera enskilda volymer i serien, nämligen serie sin första kapitlen i sin veckotidningen Shonen Jump manga anthology. Det gjorde sin debut i januari 2007, och har indelats i en takt av ett kapitel i månaden. Ett original video animation (ÄGG) Gin fordonshistoria genom Sunrise var presenterad på Jump Festa 2006 Anime-Tour 2005. Detta följdes av en full Anime-serien, som gjorde sin debut på 4 April, 2006 på TV Tokyo och klar på 25 mars, 2010. en uppföljare med titeln Gintama" första hade premiär i Japan den 4 april 2011 och avslutades den 26 mars 2012, innan du återvänder än en gång för en kort sammanfattning från 4 oktober 2012 till 28 mars 2013. En animerad film hade premiär i Japan i april 2010. Den webbplats Crunchyroll är streaming-serien på sin plats, medan Sentai Filmworks licensierade serien, med fördelningen från kapitel23 filmer. Förutom den anime-serien, det har varit olika romaner och tv-spel baserat på Gin Tama.


i Japan, Gin fordonshistoria manga har varit populära, sälja över 29 miljoner volymer i december 2009. De anime och dess har presenterat, vid olika tid, i tio av sina respektive material, medan TV Tokyo har meddelat att de första Gin fordonshistoria anime var ansvarig för hög försäljning utomlands tillsammans med anime anpassning från Naruto. publikationer för manga, anime och andra har kommenterat Gin fordonshistoria manga. Positivt svar har Fokuserad på komedi och figurer från serien, medan negativa svar berör manga's artwork.