Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Reservoir Chronicle Kostymer

Reservoir Chronicle (ツバサ-reservoir chronicle- Tsubasa: Rezaboa Kuronikuru) är en manga shōnen-serie skriven och illustrerad av manga artist grupp klämma. Det äger rum i samma fiktiva universum som många av Clamp's andra manga-serien, särskilt xxxHolic. Handlingen följer hur Sakura, prinsessan av kungariket av Clow, förlorar sin själ och hur Syaoran, en ung arkeolog som är hennes barndomsvän, går på en quest till räddar henne. dimensionella Häxan Yūko Ichihara uppdrar åt honom att gå med två personer, Kurogane och Fai D. Flowright. De söker efter Sakura är minnen, som var utspridda i olika världar i form som fjädrar, som samlar dem kommer att hjälpa till att rädda hennes själ. Tsubasa föddes när fyra Spänn konstnärer ville skapa en manga-serie som kopplas alla deras tidigare verk, de tog designer för huvudaktörerna från deras tidigare manga kallas Cardcaptor Sakura.


det var serie i Kodansha offentliggörs Veckovis Shōnen Magazine från maj 2003 till oktober 2009, och samlades in i tjugoåtta tankōbon volymer. manga Var anpassad till en anime-serien Tsubasa Chronicle (ツバサ・クロニクル Tsubasa Kuronikuru? ), tecknade av Bee Train, som berört 52 episoder under två säsonger under 2005 och 2006. Production I. G släpps ett mellanspel film mellan de två första säsongerna heter prinsessan i Birdcage Kungariket samt fem original video animeringar (,) mellan november 2007 och maj 2009, som fungerade som en uppföljare till den andra säsongen. Olika tv-spel och drama baserat på serien har släppts. manga var licensierad för engelska versionen av Del Rey Manga, som har släppt alla sina volymer sedan 27 april 2004. Funimation Underhållning licensierad anime-serien för engelska versionen. De publicerade alla TV-episoder i volymer samt filmen. Den, av Tsubasa släpptes i Nordamerika i januari 2011.


serien har tagits emot väl av japanska och engelska läsare, och den har nått höga positioner på olika bästsäljare förteckningar; serien har sålts i över 20 miljoner volymer manga i Japan i september 2009. Både mangan och animen har Hade en positiv respons från kritikerna, som lovordade dess kopplingar till tidigare arbeten och dess konstverk. vändningar i senare delar av historien har varit allmänt beröm för hur de påverkar den övergripande handlingen liksom för att vara överraskande, men har kritiserats för att vara confusing.