Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Cardcaptor Sakura KostymerCardcaptor Sakura Syaoran Cosplay Kostym
Skr1,072  Skr869
19% mindreCardcaptor Sakura (カードキャプターさくら Kādokyaputā Sakura? ), förkortat som CCS och även känd som Cardcaptors, är en japansk manga shōjo-serie skriven och illustrerad av manga grupp klämma. manga ursprungligen serie i Nakayoshi från maj 1996 till juni 2000, och publicerades i 12 tankōbon volymer av Kodansha från november 1996 till juli 2000. berättelsen fokuserar på Sakura Kinomoto, en grundskola student som upptäcker att hon besitter magiska krafter efter oavsiktligt frigöra en uppsättning magiska kort från boken de hade tätats i under många år. Hon är sedan med uppgift att hämta dem kort i syfte att undvika en okänd katastrof drabbar sig.


serien adapterades till en 70-episod anime-TV-serie på dårhus som ventileras i Japan NHK från april 1998 till mars 2000. Två anime filmer producerades av dårhus i augusti 1999 och juli 2000. Tio spel producerades bygger på serien. Kodansha publicerad konst böcker, böcker och film comics för manga och anime serien. Tokyopop släppt manga på engelska i Nordamerika från mars 2000 Till Augusti 2003. Efter Tokyopop har licens för Cardcaptor Sakura löpt ut, Dark Horse Manga förvärvat licens och släppt den serien i omnibus edition från oktober 2010 till september 2012. Nelvana licensierade tv-serien och den första filmen för nordamerikanska sändning och distribution, att byta namn på den Cardcaptors. Alla 70 episoder var dubbat, medan andra engelsktalande områden fått full kör, version presenteras på amerikansk tv var kraftigt redigerade i 39 episoder. Cardcaptors utrymmas på ungar" WB, Cartoon Network och Teletoon. TV-serien och filmerna var sub-licensierad av Geneon, vilket frigjort dem oredigerade med engelska undertexter. TV-serien var också senare släpptes av galningen underhållning efter Geneon's licens har gått ut i 2006.


kritiker rosade manga för sin kreativitet och beskrev den som en i huvudsak shōjo manga, liksom en kritisk arbete för manga i allmänhet. manga-serien belönades med Seiun Award för bästa Manga 2001. TV-anime anpassning lovordades för sin bransch målgrupp av unga barn och bli rolig att äldre tittare. konstverk i anime var Även uppmärksamhet och beskrivs som ligger över genomsnittet för en sen 1990-talet TV-serie, och Sakura's magic-gjutning scener var komplimang nästan unikt på grund av den vanliga dräkten förändringar. TV-anime vann Animage Grand Prix award för bästa Anime 1999. Den amerikanska redigera av Cardcaptors var dock kraftigt panoreras av kritiker som heter redigera "löjliga" , [ 1] skära ut bakgrund karaktär väsentligt att förstå plot.