Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Naruto

Published: fredag 21 april, 2017  "Naruto" - (ナ ル ト, Romaji - NARUTO) är en japansk manga skriven och dras av Masashi Kishimoto. Handlingen berättar historien om en ung ninja som ständigt söker erkännande och strävar efter att bli Hokage - ninja i byn ansåg ledare och den starkaste av alla. Serien bygger på en- sköt serietidning skriven av Kishimoto som publicerades i 1997 i antalet Akamaru Jump (Akamaru Jump).

  Manga publicerades först av Shueysha 1999 i den 43: e upplagan av den japanska tidningen Shonen Jump. Fortfarande utfärdas hittills gått 51 tankōbon volymer. Senare i manga anime gjordes, som produceras av Studio Pierrot och Anipleks. Premiären av animen är på TV Tokyo och Animaks den 3 oktober, består av 220 episoder 2002. Den Naruto Costumes ursprungliga serien, medan Naruto: het, för original episoder sänds den 15 februari 2007. Utöver animeserien, Studio Pierrot till 6 filmer och flera original video animation (OVA). Andra typer av varor inkluderar dataspel och spelkort som utvecklats av flera företag.


  Upp till 36 volym manga har sålt över 71 miljoner [1] exemplar i Japan. Viz Media utfärdade en översatt version i den amerikanska Shonen Jump. "Naruto" blev den mest sålda serie av Viz Media. [2] Hittills engelska översatt de fjorton volymer.