Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Alice in Wonderland Kostymer

Alice i Underlandet Hjärter Cosplay Kostym
Skr2,090  Skr1,017
51% mindre

Alice publicerades 1865, tre år efter pastor Charles Lutwidge Dodgson och kyrkoherde Robinson Duckworth rodde i en båt, den 4 juli 1862, [ 4] upp Isis med tre unga döttrar av Henry Liddell (rektor för universitetet i Oxford och dekanus vid Christ Church): Lorina Charlotte Liddell (13 år gammal, född 1849] ( "Prima" i bokens inledande versen); Alice Liddell behaglig plats (i åldern 10, född 1852) ( "Secunda" i den inledande versen), Edith Maria Liddell (aged 8, född 1853) ( "Tertia" i den inledande versen).


resan började på dårskap Bridge nära Oxford och slutade fem mil bort i byn Godstow. Under resan kyrkoherde Dodgson berättade för flickor en berättelse som presenterat en trött liten flicka vid namn Alice som beger sig ut på ett äventyr. flickorna älskade det, och Alice Liddell frågade Dodgson att skriva ner för henne. Han började författa egenhändiga namnteckning i berättelsen nästa dag, men det tidigaste version nr Längre existerar. tjejer och Dodgson tog en annan båttur en månad senare när han utarbetade handlingen i berättelsen om Alice, och i november började han arbeta på hand i earnest.


till att förfina han forskade nationalhistoriska för de djur som presenteras i boken, och sedan hade den boken granskas av andra barn - särskilt de barn av George MacDonald. Han sin egen illustrationer men närmade sig John Tenniel att illustrera boken för publicering, berättar för honom att den historien hade varit omtyckta av


barn. Den 26 november 1864 gav han Alice de handskrivna manuskript av Alice's Adventures under marken, med illustrationer av Dodgson själv viga den som "en julklapp till ett kärt barn i minnet av en sommar dag". Vissa, däribland Martin Gardner, spekulera det var en tidigare version som förstördes senare av Dodgson när han skrev en mer förädlad kopia från hemmet.


men innan Alice fått henne kopiera, Dodgson var redan förbereder den för offentliggörande och utökar 15,500-ordet original till 27.500 ord, [ 9] framför allt Lägga till episoderna om Cheshire Cat och galna Tea-Party .