Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Devil May Cry Kostymer


Devil May Cry 1 Trish Cosplay Kostym
Skr893  Skr724
19% mindre


Dante Cosplay Kostym från Devil May Cry
Skr1,798  Skr832
54% mindreDevil May Cry (japanska: デビル メイ クライ) är en serie av fem-actionäventyret hack och slash spel med ett modernt mörk fantasy och gotisk miljö. serien har utvecklats av Capcom och skapad av Hideki Kamiya. ursprungligen var avsedd att vara en uppföljare i Capcoms Resident Evil-serien, Devil May Cry var sådan ett radikalt avsteg från seriens stil att det har utvecklats till en ny fastighet helt. serien centra på huvudpersonen Dante's mål att hämnas sin moders mord genom hängivet utrotar demoner. spelupplägget består av tunga stridsscener där spelaren måste försöka förlänga långa kedjor av attacker samtidigt som du undviker att skada i syfte att uppvisa stylized bekämpa, detta element tillsammans med tid och antalet objekt samlas in och används tas under övervägande vid klassning av spelarens prestanda.


serien har blivit en stor framgång med de tre första spelen säljer flera miljoner exemplar och tilldelas "Platinum-titel" tilldelning av Capcom. framgång-spelserien har lett till skapandet av serietidningar, novelizations, En anime-serien, guider, samlarsaker, publikationer, och en omväxling av actionfigurer. EN högupplöst remaster av tre spel till PlayStation 2 släpptes till PlayStation 3 och Xbox 360 2012. insamling har trophies/prestationer och high definition bild.


under 2010 upplaga av Tokyo Game Show, Capcom avslöjade en ny lek som namnges dmc: Devil May Cry. Det nya spelet är utvecklat av Ninja Theory och är en omstart av series.