Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

World of Warcraft Kostymer


Blizzard WOW Tribal Black Backpack
Skr447  Skr402
10% mindre

Blizzard WOW Alliance Black Backpack
Skr447  Skr402
10% mindre
Som figurerna blir mer utvecklade, de kan få olika talanger och förmågor, som kräver spelare för att ytterligare definiera de förmågor av den karaktär.tecken kan du välja mellan en mängd olika yrken, som till exempel skräddarsy, blacksmithing, eller gruvdrift. Tecken kan lära sig fyra sekundära färdigheter: arkeologi, matlagning, fiske, och första hjälpen-. Tecken kan bilda och gå med guilds, vilket gör att karaktärerna inom guild tillgång till guild's chat kanaler, guild namn och eventuellt låta andra funktioner, bland annat en guild tabard, guild bank, och dues.


mycket av världen av Warcraft spela innefattar slutförandet av quests. Dessa quests, även kallad "uppgifter" eller "uppdrag", vanligtvis är tillgängliga från NPC:er. Uppdrag brukar belöna spelaren med en kombination av erfarenhet, poster, och i spelet pengar. Uppdrag gör tecken att få tillgång till nya kunskaper och färdigheter, och utforska nya områden. Det är genom uppdrag som grad av spelets story är berättat, både genom quest text och genom manus NPC åtgärder. uppdrag är kopplade Med ett gemensamt tema, med varje på varandra följande quest utlöses av fullbordandet av den föregående, som bildar en quest kedjan. uppdrag omfattar vanligen döda ett antal varelser, samla ett visst antal resurser, hitta en svårt att hitta objekt, tala med olika NPC:er, besöka vissa platser, interagera med objekt i världen, eller leverera ett objekt från en plats till another.


medan en figur kan spelas upp på sina egna spelare kan gruppen med andra för att ta itu med mer utmanande innehåll. De flesta spel utmaningar är utformade på ett sådant sätt att de endast kan lösas i grupp. På det här sättet, karaktär klasser används i specifika roller i en grupp. världen av Warcraft använder en "utvilade bonus" system, öka hastigheten som en karaktär kan få erfarenhetspoäng efter att spelaren lagt tid bort från spelet. När en karaktär dör, blir det en ghost-eller wisp för natt Elf tecken på en närliggande kyrkogård. Tecken kan återuppväckas med andra tecken som har den förmågan, eller kan själv-återuppliva genom Att flytta från kyrkogården till den plats där de dog. Om en karaktär är förgången nivå tio och återuppliva de på en kyrkogård, poster utrustade den karaktär försämras, vilket kräver i spelet pengar och en specialist NPC för att reparera dem. poster som har försämrats kraftigt blir oanvändbar tills de repareras. Om platsen för karaktärens kropp kan inte nås, kan de använda en särskild "spirit healer" NPC att återuppliva hos graveyarden. När andan healer återupplivar en karaktär, poster utrustade med det tecken som då ytterligare försämrad, och karaktären är kraftigt försvagad av vad som finns i spelet kallas "resurrection sjukdom" för upp till tio minuter, beroende på karaktärens nivå. Den här "resurrection sjukdom" inte förekommer och nedbrytning är mindre allvarliga om karaktären återupplivar genom att förlägga sin kropp, eller dammat av en annan spelare via särskilda poster eller spells.


Värld av Warcraft innehåller en rad mekanismer för spelare kontra spelare (PVP) spela. Spelare på spelare kontra miljö (PvE) servrar kan välja att " Flagg" sig, att göra sig själva attackable till spelare på motsatt sida. [ 32] beroende på läget i riket, PvP strid mellan medlemmar av motsatt fraktionerna finns i nästan varje tid eller plats i spelets värld-det enda undantaget är start zoner, där PvP "flagga" måste aktiveras av den spelare som vill kämpa mot spelare av den motsatta falangen. PvE (som kallas normal eller RP servrar, som kontrast, möjliggöra en spelare att välja om eller inte vill engagera sig i kampen mot andra spelare på både server typer, det finns särskilda områden i världen där fritt-för-alla striderna är tillåtet. slagfält, till exempel liknar dungeons: endast ett antal tecken kan du ange en enda slagfält, men fler kopior av slagfältet kan göras med plats för extra spelare. Varje slagfält har en uppsättning mål, liksom att fånga en flagga eller besegra ett motstående allmänna, som måste slutföras för att vinna slagfält. tävlar i battlegrounds belönar den karaktär med kodbrickor och ära som Kan användas till att köpa rustningar, vapen och andra allmänna punkter som kan hjälpa en spelare i många områden i spelet. Vinnarna får mer ära och symboliska än förlorare, men spelarna tjänar också äran när de eller närliggande lagkamrater döda spelarna i en battleground.