Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Castlevania CosplayCastlevania Soma Cruz Cosplay peruk
Skr780  Skr370
53% mindreCastlevania (キャッスルヴァニア Kyassuruvania), känd som Akumajō Dracula (悪魔城ドラキュラ Akumajō Dorakyura?, tänd. Devil's Castle Draculas) [ 1] i Japan, är ett tv-spel serien skapat och utvecklat av Konami, centrerat på familjen Belmont, en klan av vampire hunters, och deras kamp med Dracula.
-serien lanserades i Japan den 26 september 1986, med övergång till familjens dator Disk System (FDS), följt av en alternativ version till MSX 2 plattform på 30 oktober. Även om MSX 2 port (lokaliserade i Europa och Brasilien som Vampire Killer) släpptes första utanför Japan, serien har inte fått uppmärksamhet utanför Japan tills FDS version var portade till patron format för Nintendo Entertainment System och lokaliserade för nordamerikanska och europeiska versioner av Castlevania 1987. [citation behövs] serien blev snart ett av Konamis flaggskeppsserien. [citation behövs].


Castlevania spelen har släppts på olika plattformar, från tidiga system såsom Nintendo Entertainment System till moderna konsoler. Har också släppts för Pocket PC och mobila telefoner.