Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Bleach Kostymer

Blekmedel (ブリーチ Burīchi) är en japansk manga serie skriven och illustrerad av Kubo tite" -. blekmedel proffessionell Ichigo Kurosaki efter han får samma befogenheter som en Soul Reaper (死神 Shinigami?, bokstavligt talat, "Guds död") -en död personifierar liknar den Grim Reaper-från en annan Soul Reaper, Rukia Kuchiki. sina nyfunna krafter tvingar honom att ta över de uppgifter försvaret av människor från onda andar och att vägleda själar gick till afterlife.


blekmedel har indelats i de japanska manga anthology Weekly Shōnen Jump sedan augusti 2001, och har samlats i 59 tankōbon volymer som i juni 2013 och har sedan dess publicering, Bleach har väckt en media franchise som innefattar en animerad tv-serie som är producerad av Studio Pierrot i Japan från 2004 till 2012, två original video animeringar, fyra animerade filmer, sju rock musikal, och många spel, samt många olika typer av blekmedel-relaterade merchandise.


Viz Media erhållna utländska tv-och home video distribution rättigheter till Bleach anime på 15 mars, 2006. Cartoon Network Adult Swim började vädring blekmedel i usa den 9 september 2006. Viz Media har licensierat manga engelskspråkiga offentliggjorts i USA och Kanada, och har släppt 51 bundna volymer som i november 2012 samt publicerade kapitel i blekmedel i veckotidningen Shonen Jump magazine sedan november 2007. Viz Media släppt de första Bleach filmen, blekmedel: minnen av Ingen, i Nordamerika den 14 oktober 2008. Den andra filmen, blekmedel: DiamondDust uppror, släpptes den 15 september 2009. Den tredje filmen, blekmedel: Fade to Black, släpptes den 15 november 2011. dessutom, Hulu släpps det textade versioner av anime en vecka efter varje episod presenteras i Japan.


volymer manga har sålt mer än 80 miljoner exemplar i Japan, och är en av de mest sålda manga i usa. Den anime anpassning har också fått; det var rankad som den fjärde mest populära anime-tv-serie i Japan 2006 och höll en plats bland de tio bästa anime i usa Från 2006 till 2008. serien fått Shogakukan Manga Award för shōnen demografiska 2005, och är bland de bäst säljande manga frågor i både Japan och USA stadstransporterna obligatoriska