Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Blood+ Kostymer


Saya från Blood Otonashi Dräkt
Skr1,672  Skr647
61% mindreBlood+, uttalas som "blod Plus", är en anime-serien produceras av Production I. G och Aniplex och regisserad av Junichi Fujisaku. serien hade premiär i Japan på Sony's anime satellit-kanal, Animax, liksom på markbundna nät såsom MBS, TBS, och RKB på 8 oktober, 2005. De sista episod utrymmas på 23 september, 2006. Blood+ är licensierade för internationell distribution i flera regioner via Sony Pictures international arm, Sony Pictures Television International (SPTI).


Blood+ var inspirerad av 2000 anime-filmen Blood: The Last Vampire, men det är endast ett fåtal antydningar och grundläggande element från filmen. Fujisaku har varit med både verk, bland annat i egenskap av direktör för blod+ och författa novelization blod: Det sista Vampire.


Under vård av hennes adoptiv familj, Saya Otonashi har levt livet av en anemic och minnesförlustdrabbade hjälten, men annars vanlig skolflicka. Men hon lyckligt liv är utslagen när hon blir attackerad av en Chiropteran, att lära sig att hon är Den enda som kan besegra dem. beväpnade med hennes speciella katana, Saya ger sig ut på en resa med sin familj, allierade och hennes chevalier Haji, rid världen av Chiropteran hot och återvinna hennes identitet. Den resan avslöjar bakgrunden historia Chiropterans och Saya's förflutna, som sträcker sig till mitten av 1800century.


serien början på september 2005 Okinawa City (Koza), på Okinawa Island, nära OSS Kadena flygbasen. Under serien, Saya resor över hela världen, från Japan till Vietnam, Ryssland, Frankrike och slutligen USA, kämpar Chiropterans.