Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

07 Ghost Kostymer


07-Ghost Teito Klein Cosplay Kostym
Skr1,463  Skr601
59% mindre

07-GHOST Frau Birkin Brown Cosplay
Skr418  Skr185
56% mindre
Zaiphon är den "magiska" av 07-Ghost's world, förmågan till görar om livet energi i olika former av makt (det är Zaiphon som håller kontinenten flytande). Det styrs genom att konvertera starka känslor till energi, och den makt som kommer från Zaiphon tar ofta formen av ord, om man kan använda vapen till kanal sade energi. dem som har förmågan att använda Zaiphon är sällsynta och tros vara välsignad av Gud. Varje användare är olika, och i många fall avspeglar deras karaktär. Zaiphon är i allmänhet indelade i tre typer:
Healing Zaiphon: människor med helande Zaiphon kan läka sår och dela eller överföra sina Zaiphon till andra. karaktärer som främst använder healing Zaiphon är Labrador, assisterande ärkebiskop Bastien, Ouka och Capella.
offensiv Zaiphon: personer med offensiv Zaiphon kan attackera fiender och skydda sig från angrepp riktade mot dem. karaktärer som använder främst offensiva Zaiphon är Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, Frau och Capella.
Manipulation Zaiphon: personer med manipulation Zaiphon ( Det är särskilt ovanligt) kan flytta andra objekt på. Castor använder den här typen av Zaiphon.


går det att lära sig att använda mer än en version av Zaiphon, men människor som kan lyckas göra det är få och långt emellan.Det finns en mängd olika vapen som används för att manipulera Zaiphon, de mest mycket gemensamma finnas tomt direkt efter klaffbron vid. Med tomt direkt efter klaffbron vid, folk kan kanalisera sin Zaiphon och använda det för flera ändamål. Olika typer av Zaiphon har olika effekter när den används med en tomt direkt efter klaffbron vid: de med helande Zaiphon kan inte direkt attackera ett Kor, men de kan begränsa och ta bort Kor från drabbade människor, och de med offensiv Zaiphon kan direkt attack en Kor.


enligt en flera hundra år gammal myt, Guds död, heter verloren hoop på holländska (nederländska och tyska för förlorade eller dömd), 'dödade' dotter till överste i himmelen och tvingades att fly till jorden. i retribution, heter verloren hoop på holländska invaderade folkets hjärta, som smugit sig in i förtvivlan. klaga över folkets lidande, Chief of Heaven sänds sju himmelska ljus För att bestraffa heter verloren hoop på holländska. kallas de "sju spöken", de sägs ha förseglat heter verloren hoop på holländska på jorden och serveras bidragsberoende som väktare av Empire. mödrar ofta berätta för sina barn om de är busiga, de sju spöken kommer att ta dem away.


men heter verloren hoop på holländska har tätats bort i Pandoras ask i över 1000 år, hans sändebud, kor, hitta och kontakta människor att sätta dem under hans inflytande. Om ett kontrakt, en markering visas på personens bröstkorg. Detta är känt som "heter verloren hoop på holländska's förbannelse," och det indikerar ett hjärta som äts av mörker. En av " 07-spöken" är att kampen mot heter verloren hoop på holländska och hans förbannelse och försöka stoppa kontrakt från uppfylls. Endast Bishops kan ta bort heter verloren hoop på holländska's curse.


den 07-spöken är förankrat i människor med sådana extraordinära Zaiphon förmågor som anses de vara välsignad av Gud. De ursprungligen fragment av heter verloren hoop på holländska, och de sändes till jorden av Chief Från himmelen för att stoppa heter verloren hoop på holländska. Varje 07-spöken har avlidit i sitt tidigare liv, och att de alla behåller sina minnen av sitt tidigare liv. Frau, Castor, Labrador, Fia Kreuz och Lance har avslöjats vara spöken hittills, alla av dem har märkningen av sina spöken på deras händer. De spöken" namn är Zehel, Fest, profe, Landkarte, Reliquie (eller relikt), Ea och form, som alla har nederländska och tyska ursprung. Alla spöken har en specifik effekt:
Zehel - 斬魂 "styckning anda" (Frau, spöket som servrarna obligationer)
Fest - 繋魂 "Lindning anda" (Castor, spöket som binder samman själar)
profe - 言魂 "prata anda" (Labrador, spöket som profetior)
Reliquie (kan även skrivas som "relikt") - 遺魂 "bortom vinstintressena anda" (Lance, spöket som ser en tidigare)
form - 契魂 "pantsättning anda" (fea Kreuz, spöket som behandlar tryckapparater själar)
Landkarte - 消魂 "släcka Anden" (Katsuragi, spöket som skickade något eller själv bort till en viss plats)
Ea - 醒魂 "vaknade andan" (Kal, Ghost som tilldelar nummer till varje själ i världen och bestämmer deras destination efter döden)
några upplagor kan översätta spöken namn fel. Eftersom alla deras namn kommer från tyska namn har en betydelse i detta språk, och inte bara ett namn, till exempel, är det vanligt att se namnet "Randkalt". "Rand" betyder "kant", "kalt" betyder "kall", och namnet meningslöst. i den andra handen, namnet "Landkarte" betyder "karta", som motsvarar Landkarte förmåga. samma händer med spöken Reliquie (översatt Rilect, inte ett tyskt ord) och Eher (Ea, inte ett tyskt ord).