Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Hunter X Hunter Kostymer

Hunter X Hunter (ハンター×ハンター Hantā Hantā? ), är en japansk manga-serie skriven och illustrerad av Yoshihiro Togashi. berättelsen fokuserar på en ung pojke vid namn gpå, som upptäcker att hans far, som han fick veta var död, faktiskt är levande och väl. Han får reda på att hans far, koncernchefen, är en världsberömd Hunter: en legitimerad yrkesgrupp för dem som är specialiserade på fantastiska sysselsättningar såsom hitta sällsynta eller oidentifierade djurarter, skattjakt, lantmäteri outforskade enklaver, eller jaga laglösa människor. Trots koncernchefen har lämnat hans son med hans släktingar för att driva sina egna drömmar, gpå avgår på en resa att följa i sin fars fotspår, passera rigorösa Hunter undersökning, och så småningom hitta sin fader. Längs vägen, gpå uppfyller olika andra typer av jägare och även träffar på paranormal. Den ursprungliga inspirationen till manga kom från Togashi sin egen insamling hobby.


Hunter X Hunter började sin manga serietagning på 3 mars, 1998 i tidskriften Shueisha Weekly Shōnen Jump i december 2012, 340 Kapitlen har publicerats i 32 tankōbon (kapitel samlingar) i Japan, men manga har ofta gått på hiatus sedan 2006. Hunter X Hunter var översatt till engelska och släpps i Nordamerika av Viz Media börjar i april 2005. 1999, manga-serien adapterades till en 62-episod anime-tv-serie producerad av Nippon Animation och regisserad av Kazuhiro Furuhashi. animen hade premiär på Japans Fuji TV. Tre separata original video animeringar (,) totalt 30 episoder senare producerade av Nippon Animation och släpps i Japan från 2002 till 2004. Av tv-serien har varit licensierade och släpps i Nordamerika av Viz, och det uttryck på Funimation kanal från 2009. En andra anime-tv-serie från dårhuset började studierna på Nippon tv i oktober 2011. En anime film anpassning och en nyskriven berättelse, tillkännagavs i mars 2012 [ 1] och hade premiär den 12 januari 2013. [ 2] Det finns också många ljud album, video spel, musikaler och andra media baserat på Hunter × Hunter.


Hunter × Hunter har blivit en stor ekonomisk framgång och har blivit en av Shueisha's bäst säljande manga-serien, med det har sålts i över 60,5 miljoner exemplar i Japan ensam som i februari 2012. popularitet och viewer erkännande av den anime-serien har visat sig vara mycket mer blygsamt. kritiker av både manga och dess tv-anpassning har prisat den som har en komplicerad plot, förtjusande figurer och fantastiska grafik och animationer, men recensenter varit oeniga om kvaliteten på anime musik och ljud.