Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Assassin's Creed Kostymer


Assassin's Creed Assassin 1 Cosplay Kostym
Skr4,914  Skr2,367
52% mindre
Assassin'S Creed är ett historiskt actionäventyr öppen värld stealth-spel-serien som består av fem stora spel och ett antal stödjande material, som av 2013. Den spel har dykt upp på PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, Mac OS X, Nintendo DS, PlayStation Portable, PlayStation Vita, iOS, HP webOS, [ 1] Android, Nokia Symbian Windows Phone plattformar och Wii U.


de viktigaste spel i spelserien har utvecklats av Ubisoft Montreal för enspelar- och Ubisoft Annecy för flera spelare, med den handhållna spel utvecklat av Gameloft och Gryptonite Studios, med ytterligare utveckling av Ubisoft Montreal. serien har tagits emot väl av allmänheten och kritiker, och har sålts i över 55 miljoner exemplar i mars 2013. Den serien tog inspiration från den nya Alamut av de slovenska författaren Vladimir Bartol, och anses av vissa vara den andliga uppföljaren till Prince of Persia series.


Assassin'S Creed spelen 2012, och har Desmond Miles, en bartender som är Avkomlingen av flera rader av framstående lönnmördare, men lyfts fram som en lönnmördare, han flydde sin nomadiska familjen att söka en mer gemensam livsstil. Han är ursprungligen kidnappas av megacorporation Abstergo Industries, den moderna ansikte av Knights Templar som är medvetna om Desmond är lineage. Desmond är tvingad att använda "Animus", en enhet som tillåter honom att uppleva hans förfädernas minnen. Abstergo är ute efter att ta reda på placering av flera kulturföremål, eller "bitar av Eden", som har stor makt att styra mänskligheten och ändra sitt öde, att föra mänskligheten till en enda enhetlig grupp. Desmond även stöter på en liten grupp samtida lönnmördare, komma överens om att samarbeta med dem, Desmond använder sin version av Animus (Animus 2.0 ) att fortsätta att uppleva minnen av hans förfäder att upptäck platserna för ytterligare bitar av Eden så att de kan återvinnas innan Abstergo kan göra så. Medan du upplever dessa minnen, vissa av deras förmågor är genetiskt läckt ut Desmond, känd som Luftning effekt, vilket ger honom en del av Assassin Kompetens hos hans föregångare på levnadskostnader med flera uppsättningar av minnen och personligheter i hans mind.


inom Animus, Desmond utforskar minnen av lönnmördare Altaïr ibn-La'Ahad, en från början utskrattade seriebrottsinspektören Assassin arbetar med att lösa sig under det tredje korståget, Ezio Auditore da Firenze, en lönnmördare i Italien under sent 15 och tidigt 16 århundraden av renässansen, och Ratohnhaké:ton, annars känd som Connor, en halv-paketet Mohawk, halv-brittiska lönnmördare under amerikanska revolutionen. Under dessa händelser, Desmond lär sig av anspelningar på den profetiska världens ände 2012 från en tidigare Animus försöksperson, 16, samt från holografisk siffror för en art från tiden före mänskligheten. många år sedan en enorm solar flare nästan utplånade allt liv och en andra hotar att göra samma sak med den andra solar flare närmar sig, det är upp till Desmond att använda minnen av hans förfäder att förvärva kunskap, lära sanningen och hitta de bitar av Eden att spara humanity.