Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Fairy Tail Kostymer

Fairy Tail (フェアリーテイル Fearī Teiru) är en japansk manga serie skriven och illustrerad av Hiro Mashima. Det har publicerats i Weekly Shōnen Magazine sedan 2 augusti, 2006 och har publicerats av Kodansha i 30 tankōbon volymer; de enskilda kapitlen presenteras i tankōbon volymer av Kodansha, med den första utgivna på 15 December, 2006, och den 37:e volymen släpptes den 20 april 2013. Fairy Tail proffessionell Heartfilia Lucy, en teenage wizard (魔導士 madōshi? ), som förenar den titelgivande wizards' guild och team upp med mina guild medlem Natsu Dragneel när han söker efter dragon Igneel.


kapitlen har anpassats till en anime-serien produceras av A-1 Pictures och Satelight, som började sända i Japan i 2009. Dessutom, A-1 Pictures och Satelight har utvecklat fem original video animations, animated feature film, Fairy Tail filmen: The Phoenix-prästinna, och en sjätte original video animation, som är en förhistoria till filmen. serien avslutades den 30 mars 2013. Dagar efter det att tillkännagivandet, dvs på 4 mars, Mashima meddelade på sitt Twitter-konto att anime inte slutet ännu, och att repriser av anime kommer att börja sändas på TV Tokyo under rubriken Fairy Tail bäst på 4 april, 2013.


serien ursprungligen licensierad för en engelsk version i Nordamerika av Del Rey Manga, som började släppa den individuella volymer på 25 mars, 2008 och avslutade sin licensiering med 12 volym släpp i september 2010. i december 2010, Comics Kodansha USA licensierade serien från Del Rey, och har sedan fortsatt sin nordamerikanska version.Den sydostasiatiska nätverk Animax Asia påtalar en engelskspråkig version av serien för tre säsonger från 2010 till 2013. Av anime har licensierats av Funimation underhållning för en engelskspråkig version i norr America.