Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Naruto tecken~~POS=TRUNC

Published: onsdag 19 april, 2017  Det som skiljer tecknen i anime och manga Naruto är mångfalden och komplexiteten i berättelsen och dess karaktärer. Tecknen uppfanns av författaren manga Masashi Kishimoto, där han bor i en fantasivärld där länder skyddas av en ninja fungera som en militärbas genom utbildning och disciplin med övernaturliga krafter för att styra chakra energi i kroppen. Men författaren var angelägen om att komma bort från den tradition av en naturlig form av ninja känd för alla kläder och huvud Gerha.modua serien kretsar kring en pojke Naruto brat och hans förhållande med den sjunde laget, utöver den fortsatta av mäktiga fiender och konfronterar kriminella organisationer. Medan Masashi utvecklar serien, skapade han de tre huvudpersonerna som grund för andra lag och överföring från en annan sekvens som en referens för utformningen av andra tecken, som kritiserats av många publikationer och tidskrifter manga.

grupp VII

  Sjunde team av Naruto Uzumaki, Sasuke består Oochiha, Sakura Haruno och deras tränare Hatake Kakashi. I den första delen, under det första uppdraget inför Zabuza, en av sju Fujman och bad honom Haku. Laget flyttade till testet för befordran till rangen av Chunan, och flydde till en by som heter Sasuke ljud by söker makt. Gruppen kommer att mötas i den andra delen igen, men fienderna står inför Sasuke flyktiga flera gånger.

  Naruto Uzumaki: pojke tolv år. Hela sitt liv från enheten har lidit på grund av döden av sina föräldrar när han var ett barn, som en Naruto Costumes räv med nio svansar förseglade inne, när byborna ser honom, minns han monstret som attackerade deras by för tolv år sedan. Naruto lyckas examen från akademin och utses i sjunde laget med Sasuke (arch fiende i akademin) och Sakura men dog och skyddar Konoha efter att jag fick odjuret förseglade inuti. O'Shea Sasuke: Naruto och Sakura fellow vid akademin och i det sjunde laget. Sasuke klan härstammar från det prestigefyllda Ooshita, som har utsett en distinkt Hiringan. På natten den olycksaliga var utrotningen av hela klanen Oochiha av Sasuke äldre bror Aatachi att mäta sin styrka, men han höll sin yngre bror, i hopp om att konfrontera den efter starten. Sasuke Yahya att uppnå två mål: hans äldre bror dödades Aatachi och återuppliva sin familj. Haruno Sakura: Naruto och Sasuke kolleger vid den sjunde laget. Liksom alla flickor i akademin, han fascinerad av Sasaki, och var lycklig att vara med honom i samma Alvriv.hataki Kakashi: Gonen, den sjunde tränare, är son till den berömda "vita hundar" Konoha. Kakashi utsågs Sharingan som Sasuke lyftes av en kollega när han var ung Rehn som en gåva från sin vän Obito - Oochiha - som gav honom före sin död kort eftersom Kakashi förlorat en av sina ögon i en gammal strid i det tredje stora Ninja kriget. Canapé bro i byn Rock gömd i denna strid, aktiverades i ögat Sharingan Obito och ninja, som förlorade öga Kakashi, dödades.