Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Naruto

Published: onsdag 19 april, 2017  Power (anime endast delvis): han säger om händelserna före utbrottet av det stora kriget Alrabah.aharb Great War Ninja stor ninja nionde bröt ut bland de fem stormakterna å ena sidan, och Akatsuki å den andra. Den leddes av Toby, som påstås vara Madara Oochiha (den legendariska Ninja, den första vän Hokage och medgrundare av Konoha). Obi, vilket faktiskt Oohaho Obito kan återuppliva den legendariska odjuret Tin-plattor, världens mest kända monster, som har stämplat i det förflutna genom visdom av de sex sätt (den legendariska ninja). Som kommer att dö Negi Haoga i hans försök att försvara den geografiska Naruto mot attacken, liksom den första, andra, tredje och fjärde Hokage väckelse.

Tillbaka till sjunde Lag: Sasuke tillbaka för att slåss med sina kolleger i den sjunde laget Sakura och Naruto tillsammans med ett team TACA, som grundades av Sasuke att stoppa Jebeos tillsammans med återupplivandet av de fyra Hokage.

  Naruto: anime endast delvis en extra kopia talar om uppkomsten av en robotliknande Naruto gjord av Orochimaru och beslagtagits av Akatsuki används för att få Kyuubi av Naroto.coorika, Giobeogravr drar odjuret tio svansen i ytan av Janthoraki Chibeyha bryter sedan fyra Hokage barriären och börjar att attackera och Naruto Costumes attackera Sasuke och Naruto . Var och en av de fyra försöken Hokage inte ont, men Naruto upptäcker en eremit skede att metoden att bekämpa naturen drabbades av Rasajan den andra med hjälp av Hokage Tobeerama.


Heligt träd (Shingo): Efter angripa fjärde Hokage och Naruto Obito, de är i färd med att Kyuubi och misslyckades att träffa honom. Obito börjar genomföra en plan Tsokioma oändligt heliga träd, som är den ultimata kroppen Jubileums, och börjar döda chakra Shinobi och döda dem nästan suga hela chakra Naruto, och sedan röra sig bort från det heliga träd med hjälp av andra Hokage teknik för att flytta omedelbart.

Naruto och Sasuke: Naruto och Sasuke kombinera sina krafter för att besegra Obito i stil med en eremit. Spelar Obito Naruto roll eremit, medan Sasuke som Sasuke Sasuke som Sasuke svärd som Sasuke stil svärd, sedan de två lagen förena och Saski täcker Kyuubi med Susanoo och attackera Obito med Saif Susanu och de kan tränga försvar med hjälp av sina kollegor i den akademiska och Vosalh legendariskt svärd och Bajus börja redigera den.

Minnen av Obito: Detta skildrar minnen av Obito om sin ungdom, sin dröm om att bli Hokage, karl Rennes, med sina minnen av hans kollega Kakashi coach Minato.

Pirates Peugeot: Naruto och Sasuke och deras kolleger ninja från koalitionsstyrkorna lyckas frigöra Peugeot Obito. Obito falla till marken och Sasuke vänder sig till slut på honom. Kakashi plötsligt dyker med CONAE att döda Obito, men den fjärde Hokage Minato stoppar honom. Naruto och Sasuke går sedan för att hjälpa den första Hokage kamp med Madara.