Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Touka GETTAN tre artefakter

Published: onsdag 26 oktober, 2016
    • Tre artefakter hänvisar Shi Jian, Kamen, Dragon Kung, drottningmodern i Kunlun Xi är Hihou. Tusentals år för att konkurrera om den här berättelsen finns i princip tre artefakter och expanderad.

    • Shi Jian: kallats den mest onda Maken Soul Eater starkast. Shi Jian kommer att sluka själ användaren och användaren kommer att göra galna. Användaren är starkare, desto starkare Shi Jian. När en användare är evig existens Touka Gettan Kostymer, det oändliga makt Shi Jian, men också på grund av Shi Jian galen. Yong Yan Shi Jian är den första generationen att göra hand, så att handen är nu Shi Jian Shou skådespelare öster persika. Skådespelare förra generationen så att handen är Shi Jian Shou öster persika.

    • Mask: förmågan att ge kraftfull trollkarl och senare bruten. Mask eller mask hålla fragment av människor som kallas "Kamen efterträdare." Historien om de mest kända mask efterträdare till Abe Seimei. Nu håller Kiyoharu East är en av efterföljaren till masken.

    • Dragon King: Ontologi är en flöjt, vilket ställer älvor Anime Dräkter. Det kan undertrycka kraften i Shi Jian. East bidragit till att hålla utrotning av persika. För närvarande kroppen har förstörts, men anden är värd Makoto Inukai vivo.