Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

släpptes på konsolen PlayStation 2. Dessutom Final Fantasy X

Published: måndag 20 februari, 2017

Final Fantasy X en japansk rollspel utvecklat och publicerat av Square (nu Square Enix) 2001. Det är den tionde delen av serien Final Fantasy-spel, och den första delen av serien, släpptes på konsolen PlayStation 2. Dessutom Final Fantasy X - Det första spelet i serien, i den grafiska designen som har utnyttjats fullt ut tredimensionell grafik, samt dialoger framförts av aktörer Anime Sverige
. Final Fantasy X är en av de mest köpta spel för konsolen, dessutom läsarna av den japanska tidningen av Famitsu, tillägnad videospel, firas det som det bästa spelet genom tiderna.


Spelets handling är linjär, liksom i resten av serien. Huvudpersonen heter Tidus, han är en känd anfallare i den fiktiva sportspel blitsbol. Tidus befinner sig i fantasivärlden Spira (Eng.), Var hans hemstad förstördes Zanarkand kallades Sin. Spelet beskriver huvudpersonerna kämpar med synd.


Skapa en Final Fantasy X inleddes 1999; budget på 32,3 miljoner dollar, och utvecklingsteamet har omfattat mer än 100 personer Final Fantasy Type-0 Kostymer
. En tiondel av det första spelet i serien, soundtracket till vilken inte helt skriven av Nobuo Uematsu: den här gången han hjälpte till Masashi Nakano Hamaudzu och Dzyunya. Final Fantasy X fick positiva recensioner från kritikerna och blev en ekonomisk framgång. Runt om i världen, har det sålt 8 miljoner exemplar av spelet. År 2003 kom en uppföljare med titeln Final Fantasy X-2, som var den första direkt fortsättning på en serie av spelet; före detta Final Fantasy-serien av spel hade något samband med varandra historia. I mars 2014 kom Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, en uppdaterad version av spelet med en bild av HD plattformar PlayStation 3 och PlayStation Vita; 12 maj 2016 släpptes en version för persondatorer.


Liksom i tidigare spel, styr spelaren huvudpersonen från en tredje part, flytta på de platser, interagera med andra karaktärer, fiender och föremål. Om de tidigare delarna i serien när långa sträckor används av navigationssystemet karta över världen, vilket innebär en minskad bild av utrymmet mellan platser och den relativa rörelsefrihet, i Final Fantasy X alla platser (utom öar) flyttar är anslutna. Rörelsen har blivit mer linjär, nästan försvunnit möjlighet att välja den riktning du flyttar. Mellan kontinenter tecken flyttar på fartyg rör sig automatiskt oföränderlig väg.


Mot slutet av spelet för att spelaren får luftskeppet, med vilken du kan gå tillbaka till en tidigare passerade platsen och också besöka de hemliga platser Game Jacket Kostymer
. ship management system har också förändrats: i de tidigare delarna av Final Fantasy spelare uppmanas att hantera sina egna transporter, flytta den på världskartan, i Final Fantasy X är tillräckligt för att välja destination, då tecknen överförs till den angivna punkten automatiskt. Sökandet efter nya platser utförs med hjälp placerade på fordonet koordinatsystem ingång.