Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Rozen maiden nya serie drama

Published: onsdag 19 oktober, 2016  • Inför brev artificiell älva Han Liye, den parallella värld av ren Sakurada valde "inte på våren."


  • Ingen Sakurada ren slingrande men deltog i college inträdesprov, började college, också lanserat en tillfällig händelse, men ändå levde ett liv som att sitta hemma. Den dag då en återgång till en mystisk professor hur man gör dockor tidningen i butiken arbets, ren varit en mycket stor chock.


  • Efter hemmet för att hitta tidningen har sänt de två första delarna och kommer med dockor, och att så länge som dessa tidningar med snickra ihop delarna kan sättas samman för att ge femte docka äkta rött. Ren accepterade inbjudan började montera delar efter flera deltidsperioden men fick meddelande inställer mysterium tidningen och således att eftersom sjunde docka snö Hua Qijing störningar, reservdelar kan inte sändas, de behöver rent själva N av fältet för att plocka upp, samtidigt också fått ett brev av sina egna meddelanden som skickats från det förflutna Cosplay Costumes, hävdar att på grund av snö Hua Qijing för stark och inte kan konkurrera med sina behov av att använda kraften i ren framtiden för att hjälpa.


  • Ur innehållet i meddelandet, har den verkliga röda varit helt i snön Hua Qijing duken under stora fällan, måste vi göra denna värld hennes rena ihop och lindning. Sakurada och ren värld och lämnade honom med kanariefågeln i sjunde docka mot dröjsmål frasen "mellan mo na ku" indikerar att situationen är överhängande