Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

ROZEN MAIDEN gamla seriell drama

Published: onsdag 19 oktober, 2016  • Sakurada ren, är en lång tid att gå till skolan och inte hem elever, angelägna om online shopping, vilja återvända i tidsfristen återgång att köpa saker efter. En dag fick ett brev som påstår sig vara den konstgjorda anda Han Liye, strax ovanför orden "slingrande / lind ingen" alternativ, välj nyfikenhet "slingrande", efter rummet det har varit en ingen underskrift mystisk väska, som innehåller en vacker textur och ungefärlig verklig docka flicka.


  • Vid användning av ren fjäder inuti trä baksidan av rotationsbrytaren, dockor kamel livs aktiviteter tillsammans, ren sade :. "Mitt namn är verkligen röd, är den femte Rozen Maiden docka" i detta när, plötsligt verkade vara en björn docka manipuleras kvicksilver, i fråga om livshotande, ren och sann röd det kräver henne att underteckna kontraktet utan incidenter. Även ren desperation och är helt oklart vad som hände, men blev bara en sann röd sömnen media, gjorde en pakt för att bli en master-tjänare relation Cosplay Costumes.


  • Och sedan dess, som liknar den som smidda deed människor och dockor framför en ren och sann rött. Uppkallad Rozen Maiden (Rozen Maiden) som kraschar och striden börjar.