Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Overwatch är ett team-baserad multiplayer first person shooter s

Published: tisdag 8 november, 2016

Overwatch sätter spelarna i två lag av sex, med varje spelare att välja ett av flera fördefinierade hjälte tecken med unik rörelse, attribut och förmågor, dessa hjältar är indelade i fyra klasser :. brott försvar, Tank och support Spelare på ett lag arbeta tillsammans för att säkerställa och försvara kontrollpunkter på en karta och / eller eskortera en nyttolast över kartan i en begränsad tid. Spelare får kosmetiska belöningar som inte påverkar spelet, såsom tecken skinn och segern innebär, som de fortsätter att spela i matcher. spelet lanserades med avslappnade spel, medan Blizzard lagt konkurrenskraftiga rankas pjäs om en månad efter lanseringen. Blizzard säger att alla Overwatch uppdateringar kommer att vara gratis, med den enda extra kostnad för spelare att vara mikrotransaktioner för att tjäna ytterligare kosmetiska belöningar.


Overwatch är Blizzards fjärde stora franchise, och kom efter 2014 annulleringen av den ambitiösa MMORPG Titan. En del av Titan laget kom upp med begreppet Overwatch, baserat på framgångarna med team-baserad första- person shooters som team Fortress 2 och den växande populariteten för multiplayer online striden arenor, skapa en hjälte baserad shooter som betonade lagarbete Cosplay. Vissa delar av Overwatch låna tillgångar och begrepp från den avbrutna Titan-projektet. Efter att ha utarbetat berättelsen om en optimistisk nära framtid jorden inställning efter en global kris, utvecklarna syftar till att skapa en varierad skara hjältar som sträckte kön och etniska grupper som en del av den här inställningen. Betydande tid ägnades justera balansen av karaktärerna, och se till att nya spelare som fortfarande skulle kunna ha roligt medan duktiga spelare skulle presentera varandra med en utmaning.


Overwatch avtäcktes på BlizzCon 2014 i en fullt spelbar tillstånd, och var i en stängd beta från slutet av 2015 till början av 2016. En öppen beta maj 2016 drog in mer än 9,7 miljoner spelare. Frisläppandet av spelet främjades med korta animerade filmer att införa spelets berättelse och varje tecken. Vid officiell release, Overwatch fick allmänt bifall från kritiker, som lovordade dess tillgänglighet och roligt spel. Overwatch har blivit erkänt som ett eSport, och förutom att sponsra turneringar, har Blizzard planer på att bidra till att stödja professionella ligan spela med början 2017.