Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Neon Genesis Works utvärdering

Published: lördag 8 oktober, 2016  • Filmen anses vara "hög" "Macross" känd för. Och med "Revolutionary Girl", "Nadesico" och kallade 1990-talet tre Otaku fungerar. För Fans berörs, är det inte bara kvar många pussel att lösa, men också framgångar i en till synes aldrig göra oändlig pengar att göra myt.


  • "Evangelion" är början på en typisk robot animation, berättelsen fokuserar på beskrivningen av stridsscener och karaktär dialog. Som tomten går till historien så småningom in i den inre världen av karaktärerna i den psykoanalytiska berättelsen, särskilt i det slutliga antalet ord spela mer karakteristisk till fullo. Filmen, en revolutionerande stark ström av medvetande, ett stort antal religiösa, filosofiska imago, så att det kvitta en enorm respons och effekt som kallas "socialt fenomen" nivå i Japan, och en milstolpe i historien om japansk animation. Många japanska anime tittare ofta se dem som ett av de största i historien om animation.


  • "Evangelion" Att ha en bättre förståelse av de krafter, och förvirring i dialektiken situation, för att finna ljus och hopp och utforska sin inre styrka som allas rötter. Det är också denna klassiska arbete är fortfarande attraktiva skäl. Fungerar förvirring om den mänskliga naturen och inre karaktär, kamp, ​​kamp och ansträngningar, liksom diskussioner om känslan av närvaro, i medvetandet hos de flesta läsare, även under livet, har spelat en aktiv och positiv roll. Detta överstiger effekterna av serier utanför, det är också värt ser fram emot är placerad.