Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Naruto

Published: onsdag 19 april, 2017  Naruto (japanska: ト ト ト och Balomaj: Naruto) är en japansk manga serie klar och målad av Masashi Kishimoto adress. Historien kretsar kring en ninja Naruto Uzumaki tonåring som befann sig Boria av invånarna i hans by på grund av Alciobi, som är inne i det, så han lade sin motsvarighet på att få titeln Hokage, med tanke på titeln ledare i byn och den starkaste ninja för att få respekt och erkännande för alla.

  Den version av manga för första gången i Japan 1999 av Shueisha antalet 43 i Weekly Shonen Jump. Det härrör huvudsakligen från den komiska skjuten av Kishimoto som publicerades i augusti / augusti 1997 i Gombe Okammaru. Hittills har producerats 70 volymer av manga i Japan, kommer att vara ateist storlek sjuttio sista mappen i manga [1]. Naruto-serien är en av de bäst säljande i världen, med cirka 100 miljoner sålda exemplar i Japan.

  I Nordamerika, Phys media licensierad manga och publiceras på engelska i snabb Shonen Magazine, liksom episoder av anime, filmer, och de flesta av episoderna sändes UVA. I USA visade flera gånger serien i listan över amerikanska Naruto Costumes böcker idag, och vann ateisten tio mapp som heter Cowell 2006. Han prisade anhängare i kedjan balans mellan striderna och komedi, och var imponerad av de utmärkande egenskaperna hos manga tecken Naruto.


  Senare Tokyo TV-studior och Peru förvandlas till manga och anime första sändning i Japan på TV Tokyo den 3 oktober 2002. Lanseringen av den första delen av Naruto anime namn och består av 220 episoder. Den andra delen under namnet Naruto den 15 februari 2007 Antal episoder i detta avsnitt i slutet av 500 episoder, förutom version 9 filmer serien Naruto och flera episoder av UVA. Det har också meddelats andra produkter relaterade till denna serie, inklusive korta romaner, videospel och kort utbyte.

  Flower Center Kopiering denna anime till arabiska. Där dubbning av den första 52 den episod i den första säsongen och erbjöd rymdmakt kanal och krydda Tun under 2009 i samband med lanseringen av piloten och kanalen och erbjöd den tredje säsongen tills episoden 130 stoppas på grund av krisen i Syrien, som bröt ut år 2012, ett inbördeskrig. Ett stycke svärd av eld och alla såpoperor som har varit på den tiden, men han var bara kallas Detective Conan bara på grund av den stora populariteten för anime i världen av arabländerna. Videotjänst från rullen Crunchy med en licens från anime Naruto i många länder, däribland länderna i arabvärlden och display standard och höga krav översätter till engelska.