Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Naruto: Shippuden släpptes första gången av Viz i Nordamerika i

Published: lördag 25 mars, 2017

  Naruto (ナ ル ト?) Är en japansk mangaserie skriven och illustrerad av Masashi Kishimoto. Den berättar historien om Naruto Uzumaki, en ung ninja som söker ständigt för erkännande och drömmar om att bli Hokage, ninja i sin by som är känd som Naruto Costumes ledare och den starkaste av alla. Serien är baserad på en one-shot manga av Kishimoto publicerades i augusti 1997 frågan om Akamaru Jump.


  Naruto sändes som en serie i Weekly Shonen Jump tidningen från den 43: e numret av 1999 till 50: e utgåva av 2014, med kapitlen samlas i sjuttiotvå tankōbon volymer av Shueisha. Den manga anpassades senare till en Naruto Costumes TV-anime produceras av Studio Pierrot och Aniplex. Den hade premiär över Japan på marksända TV Tokyo och andra TX nätstationer den 3 oktober, varade 2002. Den första serien 220 episoder, medan Naruto: Shippuden, en uppföljare till den ursprungliga serien, har sänts sedan den 15 februari 2007. Utöver animeserien, Studio Pierrot utvecklat elva filmer och flera original video animation (Ovas). Andra typer av varor inkludera lätta romaner, videospel och samlarkort som utvecklats av flera företag.


  Viz Media har licensierat manga och anime för nordamerikanska produktionen. Nämligen en serie Naruto i deras digitala Weekly Shonen Jump tidningen, samt att publicera enskilda volymer. Animeserien började sändas i USA och KanadaNaruto Costumes under 2005, och senare i Storbritannien och Australien under 2006 respektive 2007. Filmerna, liksom de flesta OVAs från serien, har också släppts av Viz, med den första filmen premiär på biografer. Naruto: Shippuden släpptes första gången av Viz i Nordamerika i september 2009. Det sändes på Disney XD början i oktober samma år och på Adult Swim s Toonami block i januari 2014. Viz Media började strömma båda serierna på sin streamingtjänst Neon Alley i december 2012.