Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Mörkare än svart Inställning Beskrivning

Published: söndag 25 september, 2016

dörr
  • För tio år sedan, av strålen tränger in i mysteriet med bildandet av jordens kaliber 10 km okänd. Två "dörrar" finns i Brasilien, "Gates of Heaven" och ligger i Tokyo, "helvetets portar". Med tillkomsten av dörren, försvinner himlakroppar utom solen från himlen, himlen är ersatt med en "falsk himlen." "Door" ledde till uppkomsten av upphandling och Doll och tillverka en mängd olika ämnen och mystiska arter. Interiören är fylld med special partiklar (de "gate" partiklar), har en mängd olika fysikaliska fenomen förvrängts döda zoner.


genom kontrakt  • Med tillkomsten av "dörr" av det humana mutation från de superkrafter. Som blev kontraktet utan någon anledning, men slumpmässigt. En typisk kontrakt, är dess anda konfigurerad att egoistisk rationellt tänkande, kommer att använda det mest effektiva sättet att uppnå syftet, är det i allmänhet verkar känslokallt. Kontrakt som måste betala för möjligheten att använda "pris" (eller förändringar i sina tillsynsåtgärder), som är ursprunget till "avtals personer" i namnet. Kontrakt kan hålla samma kapacitet, men innehållet och betalningssätt för priset har varierat. Det finns ingen absolut korrelation mellan kapacitet och pris.


  • Kontrakt och falska stjärnor på himlen-en korrespondens. Det spektrala känslighet när möjligheten att använda, tidpunkten för dödsfallet i en meteor faller. Normalt analyseras via astronomi kontraktsavdelningen stjärna som skulle ordnas för en Messier nummer. Kontrakt förmåga att inleda ett tecken på fenomenet är eleven i rött, släpper kroppen en blå la Horno Putnam avger ljus.


  • Jag har inte betalat priset av kontraktet som kommer att bli "fördröjda betalare (Moratorium)", oförmögen att kontrollera sina förmågor, och i slutändan bli fullständig förlust av själv Doll.


docka  • Kontrakt är likartade, på samma sätt som en "dörr" som kommer från mänsklig mutation, även med "dörr" till utrotning och utrotning. Ser helt tappat känslan och känslan av delaktighet, såsom dockor i allmänhet, vi inte ta emot instruktioner kan inte egna åtgärder.