Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Många författare följdes sedan i kommando av serien

Published: måndag 27 februari, 2017

Efter prakt av sjuttiotalet, åttiotalet och nittiotalet X-Men i det nya millenniet de aldrig skulle kunna uppnå de största försäljningen. Många författare följdes sedan i kommando av serien, var och en med en annan strategi, och lanserades flera miniseries liten framgång samt speciella händelser som skulle föra tillbaka den forna glans; men läsare fortsatte att fokusera på andra typer av serier och försäljning fortsätter att falla. Det var därför nödvändigt att göra en allvarlig återupplivande av de testade mutanterna, som Marvel hoppas att åstadkomma med hjälp av en Claremont just återvänt.


Händelsen involverade revolutionen alla mutanter testas och kännetecknades av en "lucka" berättelsen om sex månader mellan två på varandra följande nummer Anime Sverige
, så att författaren att börja om från början på två stora serier som skulle ha skrivit, kunde förklara först senare som vad det hade hänt under de sex månader som de inte hade fått höra. Claremont övergav många av de mutanter som var huvudpersonerna i de sista åren av serien, utan föredrar att ägna sig åt de tecken som skapas av honom som delas in i två olika grupper. Också infört nya figurer som den mystiska Sage och pirocineta Indian Thunderbird III.


Claremont dröjde förklara fakta inträffat under de sex månader jag berättade vill förmodligen avslöja allt i rätt tid, till exempel Jean Grey och Psylocke eftersom de hade bytt sina befogenheter, och sedan var tvungen att ändra sina planer, eftersom han var tvungen att sammanföra två lag för att göra serien tillgänglig för dem som ville närma sig det efter att ha sett filmen, som kom ut rätt under 2000 Commission Cosplay
. Dessutom var han tvungen att ta ett par nummer av båda serierna till tie-in på en ny crossover, Maximum Security, faktiskt förlora möjligheten att föra berättelser där han ville.


Efter att redaktören-in-chief Bob Harras ersattes av Joe Quesada att ha projekt för olika mutant universum av hans föregångare, stängde många serier och inledde inklusive den nya vapen X, fördrivna och X-Statix var Claremont föreslagna alternativ för att skriva en av de två huvudsakliga serien anpassar sina tomter till författarens eller för att hantera en ny titel som bär vissa X-Män från Xavier Institute: valde det andra alternativet och därmed föddes X-Treme X-Män dras för de första 24 numren från Salvador Larroca och sedan av Igor Kordey. Uncanny X-Män fick Joe Casey, medan X-Män, omdöpt nya X-Män Cosplay Anpassningsbar
, Grant Morrison med konst av Frank quitely och diverse andra artister. Under denna period fanns det nya omvälvningar i formationer med intruduzione Livräddare och bror Slipstream i serien av Claremont; Stacy X, Northstar, Phenomenon och Husk blev en del av Nightcrawler och ärkeängeln på huvudet under ledning av Casey; Emma Frost och kinesiska healer Xorn var de enda tillägg som Morrison gjorde sin lilla avgjutning av historiska X-tecken.


Casey stannade i drygt ett år på Uncanny X-Män och ersattes snart av Chuck Austen att han skulle förbli i spetsen guide för tre år, 2002-2004, betonar särskilt romantiska subplots. Nya X-Män Morrison hade en utmärkt respons från allmänheten tack vare de provokativa tomter och utanför det traditionella mönstret av X-män, såsom utomäktenskapligt förhållande mellan Cyclops och Emma Frost, Glasgow författare som kunde väva. Parallellt med X-Treme X-Män Claremont sålt mycket bra, medbrottslingar av författaren berömmelse och mer djupgående berättelser och traditionella.