Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Egenskaper påverkar roll olika kapaciteter

Published: torsdag 23 februari, 2017

"World of Warcraft" i totalt 12 yrken: Warrior (Warrior), Rogue (Rogue), Hunter (Hunter), Mage (Mage), Warlock (Warlock), präst (Priest), Druid (Druid), St. Knight (Paladin), shaman (shaman), Death Knight (Death Knight) (Wrath of the Lich king ny version), Monk (Monk) (mysterium ny version av Panda) och demon Hunter (demon Hunter) (Pro-versionen av den nya kåren igen). Inte någon race kan välja något yrke, enligt spelets sätts olika raser alternativa yrken har olika egenskaper.


Karaktärer i spelet har fyra grundläggande egenskaper (styrka, smidighet, uthållighet, intellekt) och andra förbättrade egenskaper Rwby Kostymer
. Egenskaper påverkar roll olika kapaciteter, betydelsen av olika yrken måste fokusera på olika attribut, styrkan av de grundläggande egenskaperna hos digital representation, ju större, desto starkare.


"World of Warcraft" Det finns 11 typer av yrkesskicklighet för spelare att välja mellan, nämligen: gruvdrift, flås, herbalism, skräddare, förtrollar, smide, teknik, design smycken, läder, alkemi och epigrafik, dessa färdigheter i förvärv och tillverkning typ två och spelaren kan välja mellan två typer. Resurser och färdiga spelare i spelet kan erhållas genom professionell in i staden auktioner med andra spelare. Många spelare väljer två inbördes blanda av affärsmannaskap Anime Sverige
, så att den kan framställas omedelbart efter insamling till de resurser som krävs. Dessutom finns fem typer av kompletterande kunskaper i spelet: Ridning, första hjälpen, matlagning, fiske och arkeologi.


En kopia av "World of Warcraft", är begreppet liknar andra spel av samma typ av "underjordiska staden", är det att korsa portalen och i specialområdet. För att undvika ömsesidig interferens mellan olika grupper för en kopia av densamma, kommer systemet att generera en separat underjordisk stad för var och en till en kopia av laget, och de kartdata som en differentiator. Därför i kopian, spelarna kommer inte att se de andra gruppmedlemmar utanför densamma, när kopia av uppgiften, kan spelaren inte göra ett team av externt stöd för laget.


"World of Warcraft" har ett stort antal fängelsehåla (copy), har massor av svårt att döda än vanligt elit monster monster monster hövdingarna (efter spelare når den högsta nivån rating visar fortfarande skallen av monster), och strävan och monster och Boss (Boss) fallande utrustning kommer att belöna än vanliga uppgifter med bättre kvalitet Samurai Warriors Kostymer
. Varje kopiera upp för att möjliggöra ett team av äventyr. Beroende på storleken av den underjordiska staden är i allmänhet uppdelad i en kopia av den underjordiska staden (upp till fem personer att komma in), RAID (10,20,25,40 med en fast övre gräns eller en 10-30 personer team att komma in) och stridsscener (en speciell kopia av formuläret, så att endast en grupp på tre personer att gå), och laget en kopia av svårigheten och intensiteten var betydligt högre än fängelsehålor och stridsscener.


Laget har vanligtvis en kopia av avkylningstiden, så att laget inte kan förlita sig på samma kopia av den fullständiga kontinuerliga snabbt ackumuleras utrustning.