Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

DUNGEON FIGHTER imaginära förfäder

Published: torsdag 27 oktober, 2016
    • Prime stamfader den virtuella huvudstad Nan, linjaler Yin Yi An Wangkai.

    • Även imaginära förfäders historia och Peros imperium jämfört med vissa brister, men enligt inhemsk forskning historiker Dungeon Fighter Tillbehör, det är en virtuell land i över 2000 år.

    • Arad är beläget i nordvästra delen av de imaginära förfäder är landareal inte stora, klänning, och språket och kulturen i andra länder, invånarna här ger intryck av mycket smart, även om de flesta av dem lite tunn, men det har en hel del att läsa gas herre.

    • Fogliga imaginära släkt- hemland och bryr mig inte om vem som är smal, och därför kommer inte medvetet gå i krig, att gripa territoriet i andra länder, men om lidit utländsk invasion, kommer de som vanligtvis avskildhet qigongmästare har från berget, kanjoner, grottor komma ut och arbeta tillsammans för att stöta bort fienden.

    • Det öppnade en dojo i många främsta furaner marginella områden, där majoriteten av dessa drivs av unga qigongmästare. Förutom templet, nära marknaden ofta Amoy till billig högkvalitativ kniv också, så här är en vandrande ser ännu kastade farbror Cosplay Prop, men med en provokation kan också flög i bruk Battōjutsu krigare . Eftersom det finns för många dolda mästare, så gör allt som en del allvar.