Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Dragon Ball Z kreativ bakgrund

Published: torsdag 22 september, 2016

Inspirationskälla

Innan starten finns många följetong vändningar. Toriyama Bird Island och den person som ansvarar Kazuhiko tror att det var en serie i en parodi på slutet, då det fungerar "Dr SU ra nn pu" Som redan slut på inspiration redo att avsluta den seriella, men det kan inte enkelt avsluta denna populära verk, i slutet av den seriella 3 Om du startar en ny serie, så även om avgång skulle ha några problem månader senare, han accepterade villkoren, så att de i serie "Dr SU ra nn pu", men började också att dra av en, sedan slutet av två verk "ridning Lång juvenil (semantisk nn ボ ー ド Komma イ) "och" Suites nn pu ー stor risk svårt att passera, "och två verk etablerade" Dragon Ball "tema

Arbetet i det inledande skedet av användningen av "Resan till väst" i elementen samtidigt, "samla pärlor" Tanken är lånat från "South Cong Åtta Samurai vale" detta arbete, men de åtta Samurai i 7 till 8 pärlor stjärnor. Titeln är lånad från Bruce Lee film "Enter the Dragon". Så fast initial ramen för arbetet.

Det hade tänkt att följa Toriyama version av "Resan till väst" för att utveckla berättelsen, men redaktören ansvarig för Bird Island Kazuhiko att "Resan till väst själv, så nu är det ingen skillnad," svarade mer ljumma. Således, i det andra utkastet lagt modern stil av kläder, det tredje förslaget hade varit med den verkliga "Dragon Ball" är mycket lik till slutet, vilket innebär att endast ett fåtal broar Resan till hjältens namn och karaktärsdesign, liksom den initiala sektioner och artiklar.

Serial hela historien

I fem på varandra följande omfattande färg började serialisering i verken, i början och det finns ingen känsla, ursprungligen hade sett fram emot en massa människor, men gradvis minska i popularitet ranking på enkäten också sjunkit till 15 senare. Chef för Bird Island commen sade att "huvudpersonen alltför vanligt, så det är inte populärt," efter Akira Toriyama, med hjälp av en "målmedvetna strävan efter en stark ledning" som tema för skapelsen. Således idén om expansionen kommer att försvaga rollerna, i syfte att ändra resultaten visar, skapade han en värld Budokai inrättade status huvudpersonen i Monkey King, arbetshastighet ökad popularitet. Samtidigt, Japans Fuji TV kommer också Shueisha diskutera frågor som rör produktion av tv-animation.

Akira Toriyama själv ursprungligen Goku och Piccolo i turneringarna kommer att avgöra vinnaren efter att ha hållit idén om slutet på historien, men för den överväldigande folkligt stöd för läsarundersökning, så i slutet av serie fallet nyhetsredaktion är inte så enkelt överens, vi var tvungna att fortsätta. Felisaz artiklar som skall få bättre och mer populärt kokning, vann 815 röster i "Weekly Shonen Jump" av 1000 röster i undersökningen hölls. Ekonomiska effekter är också densamma, eftersom översättning och tecknade sänds till utlandet distribution, inte bara i Japan, men också för att utöka synligheten för världen. Ett exempel är ett kortspel som fungerar "en sedan ka semantisk bland SU ra nn ボ ド シ Hikaru en har zu" Från och med 1995, sålt mer än 2 miljarder, sätta ett rekord. Om änden av den seriella, är det inte bara fråga nummer JUMP kommer att påverkas direkt, inklusive förlaget Shueisha, inklusive i de integrerade medier effekt center tillverkare som Bandai, Fuji TV, Toei Animation, och andra kommersiella verksamheter och arbete varje bolagets resultat och aktiekurs kommer att bli en enorm inverkan, med hänsyn till möjligheten att bilda en serie slut omöjlig situation.

Om slutet av arbetet, även om det är med en stark önskan att Akira Toriyama individer, men i slutändan är det ett resultat av olika intresseföretag höll ett föräldramöte för att justera, liksom ledarna för företagets driftsförhållanden för att bedöma respektive tillhörande bolagets aktiekurs, prestanda och andra förluster till ett minimum rad andra typer av preparat som övervägs och slutligen kunna uppnå serialiserad ände, bildar en oerhörd situation. Efter det Akira Toriyama mot Majin Buu artikeln sa, "Denna del av berättelsen har blivit äcklad mig även författaren av den kontinuerliga hård kämpar hårt, och nu har jag blivit den gamle mannen hade högt blodtryck, inte har dra en sådan kamp. mer är bättre att säga att framtiden inte kommer att vilja dra karikatyrerna om striderna. "innan Buu artiklar, Toriyama hade ett möte med artikeln oavslutade Buu Shueisha slutade serialiserad, sedan Hori redaktör Jiang Xinyan senare lärt sig det.

I detta sammanhang, blev arbetet en serie 10 och ett halvt år av ett långsiktigt seriella verk. Inte heller informeras i förväg i slutet av den seriella, de sista orden är också Apkungen kommer att fortsätta till slutet av äventyret.