Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Bakuman Plot

Published: onsdag 21 september, 2016

Historien scenen ligger i staden Saitama Prefecture aspartat.
Innehav "ointressant framtid, levande verkliga problem", så det spelar ingen roll stämningen i mitten elever verkligen leva upp till staden en dag plötsligt inbjuden school klasskamrat Takagi höst topp student som "utfärdats tillsammans med min partner att vara en serietecknare det !." Långt innan syndafallet, drömmar om att bli serietecknare, har en bra kombination av högsta litterära talang och bra på att måla själv, måste det kunna förverkliga sina drömmar, Akihito ivriga att övertyga den högsta.

Då inte ens överväga anser inte högsta vägrade. Sexan när ett litet land, bevittnade högsta död när en heltid tecknare farbror, från den dagen och framåt, den högsta att ge upp drömmen om att bli serietecknare.

Men när den natten, fick en telefon man att älska höst vacker flicka asiatiska bönor Miho hem, höst hört och såg otroligt "Confessions" och "svar", kunde inte låta bli stimuleras till högsta sub böna sade, "Om två av oss är animerade film, vänligen gifta mig!"

För att uppnå avtalet och under bönor, det högsta beslutande och hösten tillsammans mot den väg som leder till serietecknare. De vet ingenting om det komiska, till sin egen komiska skapelse hoppas att få redaktionen kan framgångsrikt serialiserade största entusiasm spelande ungdomar i de två serier.

Assist editorn genom Tetsuya Hattori till "Asian staden Wood dröm lämnar" som en pseudonym debut serienummer, och beroende på försäljningstecknare "begåvade gymnasieelever" nya fru Eiji som konkurrenter med varandra temperament Qiecuozhuomo historia börjar.