Gratis Frakt!
OVER Skr1,965
 

Bakgrund uppsättning Overwatch

Published: måndag 19 september, 2016

Bakgrund uppsättning Overwatch (Ovewatch Cosplay)

Ursprunget av krisen
 Tidiga 2020-talet, som utformats av människor för att skapa artificiell intelligens maskin (kallad Chi mekanisk), som syftar till att öka produktionen och skapa världens ekonomiska välstånd. Men hände det otroliga, blir chilenska väpnade illvilliga och började massproduktion av militära robotar som försöker förstöra mänskligheten.
 Regeringarna misslyckats med att stoppa attacken av intelligenta maskiner, och därför FN att skapa en internationell fredsbevarande organisation, till uppror mot intelligenta maskiner. Samlar världens bästa och elit organisation heter "Overwatch", som kommer att fokusera på styrkan av roboten armén inledde en asymmetrisk kriget.
 Den initiala Overwatch laget är: soldater från Tyskland Reinhard Wilhelm, Sverige vapen ingenjör Tuobi Ang Lindh Holm, förstärkt två amerikanska soldater testet - militären nära vänner - Gabriel · Laiye Si (död) och Jack Morrison (76 soldater), Liao och Anna (Farao Eagles mor).
Overwatch Laiye Si valdes ledare, men i själva verket är detta faktiskt titeln på ordinarie ledare, Morrison kör för alla att bli en formidabel kämpar lag.
 Chilenska väpnade krisen fortsatte under många år, en adaptiv marina robot dödade ett stort antal indiska människor, härjade Australien, nästan förstörde Sibirien och den koreanska halvön. Men trots extremt svårt, Overwatch uppnås också några segrar.
 Ryssarna besegrade och stängde sin intelligens Center, Sydkorea sände en spel fördelar, inklusive världsmästare D.Va, de är en ny mech kostym mot marin robot. Kris orsakade stora förluster och förluster på båda sidor, människor vinna den slutliga segern, tack till stor del Overwatch.
 I slutet Houmolisen krisen blev befordrad till befälhavare för Overwatch, är Laiye Si ansvarig för "Shadow Catcher" - en hemlighet som lurar i skuggorna av åtgärder, och att organisationen inte uttryckligen begränsas tjänsteman.
  Med tidens gång, resurser och energi behärska Overwatch växande organisation att rekrytera fler medlemmar och organisera anfallet förvandlats till en världsomspännande fredsbevarande organisationer, ett antal begåvade människor att ansluta sig till Overwatch.

laget Destruction
 Medan resten av världen situationen värre, men värst av alla anklagelser mot Overwatch. Deras oaktsamhet orsakat fel på misskötsel, korruption och nivåuppgifter hög säkerhet, vapen lagring förlust, kränks de mänskliga rättigheterna och "Shadow Catcher" hemliga segment avslöjas. Regeringarna bad FN att stänga "upprepas mer än skada nationell suveränitet" organisationen. Grovt offentlig misstro, och snart en gång Overwatch hjältar blev föremål för misstänksamhet och hat, FN inrättat en kommitté för att undersöka dessa påståenden.
 Undersökningskommission ledde så småningom till en nedmontering av Overwatch, men innan chockerande händelsen inträffade. Främst i Lai Yesi påståenden och Morrison som efter Morrison befordran, de två män aldrig talat med, och detta gör det möjligt att undersöka anklagelser fejd nått en kritisk punkt.
 2042 "Petra" Overwatch dekret i någon form är olaglig handling och kommer att debiteras. Overwatch intelligent krisen är över 20 år efter upplösningen.
 Overwatch efter upplösningen av dess medlemmar valde en annan väg. Liksom många porträtt McRae blev legosoldater, änglar och Reinhardt att fortsätta sin heroiska kamp, ​​medan andra, som Winston, som vänta på avkastning av hjältarna, är svart lilja fortfarande lever; road rage och galna musen i världen inom ramen för brott; Shimada brott familj har fortfarande kvar sin styrka i Japan (även om arvingar Hanzo vänster); en mild defensiv fästning robot vandra i världen; Jack Morrison, nu en självutnämnd väktare av maskerade soldater: 76, från den ursprungliga Overwatch att stjäla ett vapen för att döda sina fiender som blockerar vägar; Laiye Si blev en fruktansvärd mördare av död, och att jaga och döda Overwatch tidigare medlemmar.

återvända
 Efter Overwatch upplöstes i Ryssland bröt ut i den andra chilenska väpnade kris, och ledde till döden för den "svarta klo" organiserad jakt och döda medlemmar av den tidigare vakt och spetsen syftar till att upprätthålla ett harmoniskt förhållande mellan människor och intelligenta maskiner och robotar, svart Winston klo invaderade basen, nästan stal uppgifter om tidigare medlemmar av Overwatch, i detta fall, oavsett Winston "Petra" dekret och återsamlades Overwatch medlemmar.